• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

İstediğinizi yazabilirsiniz geçen haftaki gibi hassas değilim.
Atlatıyorum çok şükür.
Seni takdir ediyorum doğru kararı verdiğine inanıyorum güçlü iş güç sahibi güzel ahlaklı akıllı iyi kalpli bir kadınsın bu lafımı unutma sen çok ama çok mutlu olacaksın hazır olduğundada kendin gibi kaliteli bir insanla yeni bir sayfa açacaksın Allah seni ve senim gibi masum insanların her zaman yanında

aaaaa ne dedin kontes, töbe de :KK53: kadın yaparsa "şey" olur bilmiyor musun? ama bunun yanında yapmayan erkek mi var canım denir.. kadın kadının kurdu, burada keşfettim bunu..
ahaha :)

Aynen canım şu kadının kadına ettigini erkek kadına etmiyor..Çek düzelir mantıgı var hala.

Arkadaş ne karın ağrınız varmış ya. Birisi bir laf etsinde başına çökelim diye bekliyordunuz herhalde. Evet kadın kadının kurdu gerçekten, kimse hüsnü zanla yaklaşamıyor. Kaldı ki ben kötü bir şey söylemedim!! Boşanmasın mı dedim? Aaa kocan bu döverde sever de mi dedim ne dedim? Sadece forumda bu tarz konularda insanlar çok aşırı yorum yapıyorlar ve konu sahipleride etkilenebilir dikkatli olalım dedim. Ki sonrasında evet bu konuda buraya bunu yazmam saçma olmuşta dedim. Boşanan arkadaşın konusunu oturup sayfalarca okumadım, boşanmaya karar verdiyse yolu açık olsun da dedim. Daha ne demeliyim? Ya oturup yorumlarımı okumuyorsunuz ya gerçekten fesatsınız ya da bir şeyler kıt. Daha da yorum yazmam, kim boşanıyosa barışıyosa barışsın aaa

Kandırmak için çok uğraştı hala da uğraşıyor ama yediremedim kendime.
Nişanlıyken de olsa görüşmüş sonuçta.
En güzel zamanlarımızda 3 kere yüz yüze görüşmüş. Yarım saatte olsa herhangi bi b.k yememişte olsa beni kandırmış.
Bence sizi kandırmayı başarmış zaten.
Bir hafta önce kayınvalidenize gittiğinizi bile biliyor hatun, hala görüştükleri aşikar.
Ama siz yarımşar saatten 3 kez görüştüklerine ikna olabilmişsiniz.
Üstelik sarılmış ve kızı öperken fotoları olmasına rağmen.2 yılda sadece 3 kez görüşme şansı yakalayacaklar, ondada yarımşar saat ve öperken foto çekilecekler:KK12:
İnanın dışardan hiç inandırıcı gelmiyor.
Siz belki bir açık kapı arıyorsunuz, affetmek için kendinizi kandırıyorsunuz ama olay size anlatıldığından çok fazla gibi.

Bence sizi kandırmayı başarmış zaten.
Bir hafta önce kayınvalidenize gittiğinizi bile biliyor hatun, hala görüştükleri aşikar.
Ama siz yarımşar saatten 3 kez görüştüklerine ikna olabilmişsiniz.
Üstelik sarılmış ve kızı öperken fotoları olmasına rağmen.2 yılda sadece 3 kez görüşme şansı yakalayacaklar, ondada yarımşar saat ve öperken foto çekilecekler:KK12:
İnanın dışardan hiç inandırıcı gelmiyor.
Siz belki bir açık kapı arıyorsunuz, affetmek için kendinizi kandırıyorsunuz ama olay size anlatıldığından çok fazla gibi.

Parkoncum konu sahibi boşanmaya karar verdi.

Back
X