Bir bakın lütfenn :(

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
909
49
318
Arkadaşlar bugün dr. gittim. Regl tarihime göre 7 haftalık kese var gördük ama ne bebek göründü ne de kalp atışı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi. Bana kan testi falanda yapmadı. Gerek yok dedi. Mide bulantım içinde hap verdi. Ultrasonda baktı sadece görüntü bu ne yapmalıyım sizce bu tehlike mi :(

Eklentiler

• 20140821_113432.webp
    20140821_113432.webp
    178,4 KB · Görüntüleme: 155
Arkadaşlar bugün dr. gittim. Regl tarihime göre 7 haftalık kese var gördük ama ne bebek göründü ne de kalp atışı 10-15 gün sonra tekrar gel dedi. Bana kan testi falanda yapmadı. Gerek yok dedi. Mide bulantım içinde hap verdi. Ultrasonda baktı sadece görüntü bu ne yapmalıyım sizce bu tehlike mi :KK43:

canım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun rabbim yerini doldursun inşallah. boş gebelik mi yaşadın yoksa bebeğin gelişimi mi durmuş?

canım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun rabbim yerini doldursun inşallah. boş gebelik mi yaşadın yoksa bebeğin gelişimi mi durmuş?
Canım teşekkür ederim. Amin inşallah hayırlısı herşeyin. 7-8. hafta da oluşumu durmuş gelişme yoktu. Alınması gerekti.
Rabbim kimseye yaşatmasın inş.

Canım teşekkür ederim. Amin inşallah hayırlısı herşeyin. 7-8. hafta da oluşumu durmuş gelişme yoktu. Alınması gerekti.
Rabbim kimseye yaşatmasın inş.

benimde 9+5 de ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum üzerinden 4 ay geçti şimdi 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama içinde bebek yok sanki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum rabbim kimselere yaşatmasın :(

benimde 9+5 de ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum üzerinden 4 ay geçti şimdi 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama içinde bebek yok sanki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum rabbim kimselere yaşatmasın :KK43:

Kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah öyle birşey olmaz. İlk düşünketen sonra olan hamilelikler çok sağlıklı oluyormuş.
Genelde dr.lar öyle diyorlar. Takma kafana allahın izniyle görüceksin bebişini inşallah

Kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah öyle birşey olmaz. İlk düşünketen sonra olan hamilelikler çok sağlıklı oluyormuş.
Genelde dr.lar öyle diyorlar. Takma kafana allahın izniyle görüceksin bebişini inşallah

inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin

Back
X