bir bakin teyzeleri :(

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Kizlar ben 19+3 haftalik hamileyim ve yarin insaallah kontrole gidecegim ama cok korkuyorum sebebi ise bebegim son günlerde hic hareket etmiyor...hissedemiyorum tabiiki cok fazla hissetmiyodumda zaten yani pit pit diye biseyler oluyordu ama biraz olsun biseyler oluyordur ve icim rahatliyordu.ama simdi hic hissedemiyorum :( ve bisey oldu diye cok korkuyorum.gece kalkip agladim öyle kafaya taktimki gece bile bu stres kaldirdi beni ve hüngür hüngür agladim esimde askerde cok mutsuzum zaten.bebegimde böyle yapinca cok kötü oldum.sizce abartiyormuyum??insaallah bisey yoktur bebegimde dua edin teyzeleri

Bu arada tün annelerin ve anne adaylarinin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Çikolata yahut daha sağlıklısı bol ballı ılık suyla bir şerbet yapın için ve sol tarafınıza yatıp bekleyin bebeğinizin hareketlerini hissedebilirsiniz hala hisetmiyorsanız hemen acile gidin bu arada çok ağlayıp stres yapasanız o da etkilenir ve hareketleri yavaşlar...

benim eşimde askerdeydi ben hamileyken iyişeyler düşünün bu günler geçecek ama bebeğinizi üzerseniz o da doğduktan sonra sizi üzer... Tecrübeyle sabittir... Kendinize meşgaleler bulun gezip dolaşın, bebeğinize el emeğinizde bir şeyler yapın... İnanın psikolojinize daha iyi geliyor....

Kizlar ben 19+3 haftalik hamileyim ve yarin insaallah kontrole gidecegim ama cok korkuyorum sebebi ise bebegim son günlerde hic hareket etmiyor...hissedemiyorum tabiiki cok fazla hissetmiyodumda zaten yani pit pit diye biseyler oluyordu ama biraz olsun biseyler oluyordur ve icim rahatliyordu.ama simdi hic hissedemiyorum :( ve bisey oldu diye cok korkuyorum.gece kalkip agladim öyle kafaya taktimki gece bile bu stres kaldirdi beni ve hüngür hüngür agladim esimde askerde cok mutsuzum zaten.bebegimde böyle yapinca cok kötü oldum.sizce abartiyormuyum??insaallah bisey yoktur bebegimde dua edin teyzeleri

Bu arada tün annelerin ve anne adaylarinin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

28,haftaya kadar bebişin hareketlerinde düzenli hareket etmelerini duymuyor olmamız normalmiş.ben 20 haftama yeni girdim ve iki gün önce bi tekme yedim halen devamı gelmedi .cok kafaya takıyorsnz aile hekiminzdeki ebe bu konuda size yardımcı olabilir onlarda el dpleri ile kalbini dinletebilir size.ben gecen tetanz aşısın olmaya gittğimde bana dinletti sağlsun

Back
X