Bir baksaniz

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
Günaydin arkadaşlar Allah daha büyük dert vermesinde ama benim başıma bişey geldi umarım vesvesedir.Şimdi benim göz altlarında o yağ bezeleri vardı bayagi büyüdüler ve tek tek değilde birlesik.gibi duruyorlar çok çirkin gözüküyor.Neyse geçenler genel cerrahi ye başka bişey için gitmiştim adam da lazerle yapabileceğini söyledi.Sevindim neyse randevu günü gittim igneyi falanyaptıktan sonra şimdi birini yapıcam eğer olursa devam ederiz dedi.Şaşırdım nasıl yani diye sorunca deneyerek dedi.Yaptık yerde çizik gibi yara oldu ve kırmızılik var ve gitmedim güvenenedim.Korkum iz kalırmi normal mi yaptıranlar varsa birde genel cerrahiye mi yaptiriyim cilt doktoruna mi çünkü cilt doktorum çok büyükler ben yapamam kliniği gitmen gerek dedi.Çoğu arkadaşlarda genel cerrahın daha iyi olduğunu söylüyorlar kafam karisti

Hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun yüz önemli bir bölge
Sormadınız mı nasıl geçer merhem vb bişey vermiyor musunuz diye

Hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun yüz önemli bir bölge
Sormadınız mı nasıl geçer merhem vb bişey vermiyor musunuz diye
Sagolun cilt doktorum çok büyük olduklarını sadece Laserle tedavi edilebileceğini söyledi.Benim kafama takılan kimi enjektörle aldırıyor kimisi cerrahi müdahaeyle.Yani kafam karisti iz kalir diyorlar lazerle.Off zor ya kapaticiyla kapanmıyor artık

Yağ bezesi için lazer yapıldığını ilk defa duydum.
2 sene evvel göz altlarımda benim de bir sürü yağ bezem olmuştu.
Hatta bazıları da epey büyüktü.
Sonra kendi kendilerine yok oldular.

Göz altı gibi hassas bir bölgeyi hem de erken bir yaşta birinin ellerine emanet etmek için cidden işinin ehli olduğuna güvenmen lazım. Öyle deneme yanılma ile iş mi olur.

Yağ bezesi için lazer yapıldığını ilk defa duydum.
2 sene evvel göz altlarımda benim de bir sürü yağ bezem olmuştu.
Hatta bazıları da epey büyüktü.
Sonra kendi kendilerine yok oldular.
Benimde kafam karisti bu yüzden tamam kendiliğinden geçmesi mümkün olmayabilir ama bundan bir kaç sene öncede azdı bir kaç taneykende direkt lazer demişti doktorum

Göz altı gibi hassas bir bölgeyi hem de erken bir yaşta birinin ellerine emanet etmek için cidden işinin ehli olduğuna güvenmen lazım. Öyle deneme yanılma ile iş mi olur.
Sormayın gerçekten insan kafayı taktimi takiyor.Sanki göz altlarımda dolayi yüzüm çökmüş gibi duruyor.Bilmiyorumki krem falan hiç önerme doktorlar direkt lazer tedavi dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…