H hulukiz Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2012 26 0 16 Ankara 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hulukiz #1 Bir arkadaşım, 2 ders boyunca erkeğin birinin oturuşunu taklit etmiş. Erkek oturuşunu değiştirdikçe o da değiştirmiş. Şimdi bu erkek bana neden diye soruyor. Ben de bir çıkarımda bulunamadım size sorma gereği duydum. Siz ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2013
Bir arkadaşım, 2 ders boyunca erkeğin birinin oturuşunu taklit etmiş. Erkek oturuşunu değiştirdikçe o da değiştirmiş. Şimdi bu erkek bana neden diye soruyor. Ben de bir çıkarımda bulunamadım size sorma gereği duydum. Siz ne dersiniz?
Leithia Frühling in Paris Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 983 2.105 113 8 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hulukiz #2 aynalama yöntemini araştır.
H hulukiz Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2012 26 0 16 Ankara 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hulukiz #3 Leithia .!.: aynalama yöntemini araştır. Genişletmek için tıkla... Biraz baktm mantklı geldii Baska yorumu olann?
Leithia .!.: aynalama yöntemini araştır. Genişletmek için tıkla... Biraz baktm mantklı geldii Baska yorumu olann?