yaaaa cok guzeldi ama sonu çook acı verici bişey bende kurtaja karsıyım herzaman tabi anne için hayati bi tehlike olmadgı surece allahım akıl fikir versin allahıım ıslah eylesin böyle keyfi kurtaj olanları
kızlar dün deneme sonuşları başarıyla tamamlandı:kedi: doktor 4 gün demişti ama biz 6 gün girdik inşallah hamile kalırım 10 nisanda kan testi yaptırıp gebelik var mı yok mu diye öğrencezzz inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr:Saruboceq:
kızlar dün deneme sonuşları başarıyla tamamlandı:kedi: Doktor 4 gün demişti ama biz 6 gün girdik inşallah hamile kalırım 10 nisanda kan testi yaptırıp gebelik var mı yok mu diye öğrencezzz inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr:saruboceq:
canım ya bende bu ayın 24 catlama ıgnesı oldum adet gunum nısanın onunda bende o aralar test yapacagım umarım ıkımızde hamıle kalmısızdır ama benım bu ay pek umıdım yok cunku sadece ıgneyı oldugumun ertesı gunu kasıklarımda cok agırı oldu ondan sonrada daha tık yok
offff çok üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu daha salı günü doktora gittim malum bebek için içeriye bi genç bayan girdi taş çatlasın 18 20 lerde kürtaj olmak için gelmiş ailemin haberi olmaz dimi diye soruyordu doktor 2 hafta sonraya gün verdi gittikten sonra doktorum yüzüme uzun uzun bakıp neyse ver şu test sonucuna bi bakalım dedi.
isyan etmek istemezdim ama içimden sadece şunu söyledim neden allahım isteyene vermiyorsunda istemeyene veriyorsun....
canım benimde 10 nasan adet günüm bakalım hayırlısı inşallah hamile kalmışımdır ya adet olmam umarımm canım sende içini ferah tut inşallah ikimizde hamile kalmışızdır allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ben bu ay çok umutluyumm inşallah müjdeli haberlerle donatırızzz sayfalarııı sen ümidini kesmeee yeter sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?