Bir bebek daha melek oldu

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Az önce gördüm yozgatta bir kadın 1 aylık bebeğini önce kesmiş sonra da yanan sobaya atarak yakmış midem bulaniyor artık gercekten ne pislik bir zamana denk geldik Allah böylelerine firsat vermesin kanım çekiliyor artik bu kadar vahsete nefesim kesiliyor
Screenshot_20211202-023644_Instagram.webp

Birde canice öldürülüyor artık insanlar,bebekler 😢
Eskiden en azından cami avlusuna bırakılırsa şimdi bu bebeklere yapılanlar insanlığa sığmıyor.
Keşke herkes anne,baba olmasa zaten olamiyoar yazık küçücük bebeklere 😢
Allah'ım bin belalarını versin 😡

Birde canice öldürülüyor artık insanlar,bebekler 😢
Eskiden en azından cami avlusuna bırakılırsa şimdi bu bebeklere yapılanlar insanlığa sığmıyor.
Keşke herkes anne,baba olmasa zaten olamiyoar yazık küçücük bebeklere 😢
Allah'ım bin belalarını versin 😡
Gerekçesi çok basit psikokojik problemi varmış 🤦🏻‍♀️ o zaman her önüne gelen birini kessin benim psikokojim bozuk desin işin içinden sıyrılsın

Gerekçesi çok basit psikokojik problemi varmış 🤦🏻‍♀️ o zaman her önüne gelen birini kessin benim psikokojim bozuk desin işin içinden sıyrılsın
Hangimizin psikolojisi düzgün zaten.
Ama her önüne gelen de katliam yapmiyor.
En ağır ceza verilse bu pislikler cesaret edemez 😤

Dehşete kapıldım kalbim sıkışıyor artık yeterrrrr 😢 gerçekten kopsun kıyamet ‘kısasta hayır vardır ‘ cümlesi zihnimde canlanıyor herkes yaşattığını yaşayarak can versin yeterr boğazım düğümleniyor nasıl günlere kaldık yarabbii

Psikolojisi bozuk biri siddet gösterir zarar verir anlarimda öldürüp ortadan kaldirmak icin yakarmi? bu kurnazliktir kendini korumaya almaktir
Belliki herseyin bilincindeydi ebevevnlerden habersiz dünyaya cocuk getirip sonrada ortadan kaldirmak icindir..
Neler gördüm duydum hastanede tuvalette dogurup birakani bile..

Az önce gördüm yozgatta bir kadın 1 aylık bebeğini önce kesmiş sonra da yanan sobaya atarak yakmış midem bulaniyor artık gercekten ne pislik bir zamana denk geldik Allah böylelerine firsat vermesin kanım çekiliyor artik bu kadar vahsete nefesim kesiliyor
Eki Görüntüle 2962883
Ben bebeğim olsun diye tedaviler görüyorum olanın bazılarıda bebekleri katlediyor acayip üzülüyorum kahroluyorum. 😞 nasıl o evladın değerini bilmezler aklım almıyor ama büyük ihtimalle zihinsel sorunları olan kişiler bunlar. Yoksa ne bilim nasıl kıyar insan ya 😢

Psikolojisi bozuk biri siddet gösterir zarar verir anlarimda öldürüp ortadan kaldirmak icin yakarmi? bu kurnazliktir kendini korumaya almaktir
Belliki herseyin bilincindeydi ebevevnlerden habersiz dünyaya cocuk getirip sonrada ortadan kaldirmak icindir..
Neler gördüm duydum hastanede tuvalette dogurup birakani bile..
Kadının bir çocuğu daha varmış. Onu da çocuk esirgemeye vermişler sanıeım olaydan sonra.

Sende öyle öl inşallah 🤬🤬🤬 Ya anne baba olmak için yıllarca dua eden var kahrolası yaratık .Yaşarken cehennemde yanarsın inşallah

Gün gelecek ölen niye öldüğünü, öldürülen niye öldürüldüğünü bilemeyecek denilen zamandayız... Kelimeler bile tükeniyor.. Yazık çok yazık!

Back
X