Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az önce gördüm yozgatta bir kadın 1 aylık bebeğini önce kesmiş sonra da yanan sobaya atarak yakmış midem bulaniyor artık gercekten ne pislik bir zamana denk geldik Allah böylelerine firsat vermesin kanım çekiliyor artik bu kadar vahsete nefesim kesiliyor
Birde canice öldürülüyor artık insanlar,bebekler
Eskiden en azından cami avlusuna bırakılırsa şimdi bu bebeklere yapılanlar insanlığa sığmıyor.
Keşke herkes anne,baba olmasa zaten olamiyoar yazık küçücük bebeklere
Allah'ım bin belalarını versin
Birde canice öldürülüyor artık insanlar,bebekler
Eskiden en azından cami avlusuna bırakılırsa şimdi bu bebeklere yapılanlar insanlığa sığmıyor.
Keşke herkes anne,baba olmasa zaten olamiyoar yazık küçücük bebeklere
Allah'ım bin belalarını versin
Dehşete kapıldım kalbim sıkışıyor artık yeterrrrr gerçekten kopsun kıyamet ‘kısasta hayır vardır ‘ cümlesi zihnimde canlanıyor herkes yaşattığını yaşayarak can versin yeterr boğazım düğümleniyor nasıl günlere kaldık yarabbii
Psikolojisi bozuk biri siddet gösterir zarar verir anlarimda öldürüp ortadan kaldirmak icin yakarmi? bu kurnazliktir kendini korumaya almaktir
Belliki herseyin bilincindeydi ebevevnlerden habersiz dünyaya cocuk getirip sonrada ortadan kaldirmak icindir..
Neler gördüm duydum hastanede tuvalette dogurup birakani bile..
Az önce gördüm yozgatta bir kadın 1 aylık bebeğini önce kesmiş sonra da yanan sobaya atarak yakmış midem bulaniyor artık gercekten ne pislik bir zamana denk geldik Allah böylelerine firsat vermesin kanım çekiliyor artik bu kadar vahsete nefesim kesiliyor Eki Görüntüle 2962883
Ben bebeğim olsun diye tedaviler görüyorum olanın bazılarıda bebekleri katlediyor acayip üzülüyorum kahroluyorum. nasıl o evladın değerini bilmezler aklım almıyor ama büyük ihtimalle zihinsel sorunları olan kişiler bunlar. Yoksa ne bilim nasıl kıyar insan ya
Psikolojisi bozuk biri siddet gösterir zarar verir anlarimda öldürüp ortadan kaldirmak icin yakarmi? bu kurnazliktir kendini korumaya almaktir
Belliki herseyin bilincindeydi ebevevnlerden habersiz dünyaya cocuk getirip sonrada ortadan kaldirmak icindir..
Neler gördüm duydum hastanede tuvalette dogurup birakani bile..