Aşılama bir bebis daha geliyor YARENIMIZ HAMILE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
CANIMSIN SEN BENIM ALLAHIM TEYZESI KURBAN OLSUN KUCUK KALBINE ONUN RABBIM GONLUNE GORE VERDI BACIM SENI YUREKTEN KUTLUYORUM COK SEVINDIM INAN SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK OPUYORUM DARISI BASIMIZAhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2a.s.kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim kızlar. Şu an çok mutluyum inanın. Size de dua edeceğim, inş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz. Şimdi doktordan geliyorum, keseyi görebilir miyiz acaba dedik ama pazartesi dedi. benim de sizin dualarınıza ihtiyacım var, siz de beni unutmayın nolurrr...

yaren ilk aşılamandı dimi?
tebrik ediyorum darısı bize inşallah..

evet canım ilk aşılama.. inanması zor ama ilk aşılama da tutabiliyormuş demekkii.. ınş canım darısı size..

sende kendimi goruyorum yarennnnn ondan belki sana kanim kayniyo kiz bacim olsan bu kadar severim galiba hep dualarimdasin inan dun gece bir kendim icin bir senin icin ayetel kursi okudum ins en kisa zamanda kesenide gorursun kib canimsin
:1hug:

yaren sende kac yumos olmustu ne kadar sperm gonderdiler biraz anlatsana neler yasadin nasil asilamaya karar verdin yas kac senin bekliyorum cvp bacummmmmmm

26 yaşındayım canım.ya dr söylemedi ama benim ekranda gördüğüm son gittiğimde, 1 tane 18 mm lik yumurta vardı, diğerleri küçüktü hep, ondan sonra en büyük olan, 9 mm miydi neydi..Eşimin sperm sayısını da miktar olarak bilmiyorum ama dr beklediğimizden az demişti. aşılamadan sonra da orta düzeyde bir aşılama oldu demişti.. 3 günlük perhize uymamıştık, spermlerin az olmasını ona bağlıyorum.. ışte böyle bacım, yazdıklarıma bakınca az bi ihtimalle hamile kalırım diyordum ama oldu işte, bir mucize..

yarencım tebrık ederım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım korusun melegını bende ıgnelerıme basladım dun dua et olur mu bızler ıcın:utangac:

teşekkür ederim angel. dua edeceğim sizlere mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun, inş olumlu sonuç alırsın. Siz de dualarınızda unutmayın beni..

tebrik ederim tatlım..sağlıcakla ve de hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebişini...bizim için de çok dua et olur mu?

Back
X