• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben kaldım gibi..

64bfb3bd86b247075c320664.jpg

Bu abla olmasın?

Bu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktor😵‍💫😵‍💫bu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.
Aslınsa görüşü garabetlikten ziyade buram buram kıskançlık kokuyor. “Obezler bile evleniyormuş bak o hallerine bakmadan” demenin kapalı hali. 😄😄

Herkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Evlenen de pişman evlenmeyen de pişman çocuğu olan da pişman olmayanda pişman bu hayat böyle geçiyor

Aslınsa görüşü garabetlikten ziyade buram buram kıskançlık kokuyor. “Obezler bile evleniyormuş bak o hallerine bakmadan” demenin kapalı hali. 😄😄
Kendi de evliyse kıskanacağı bir durumu da yok ama, obezler bile evlendi kısmı çok çirkin. İlkokulda çocuklar birbirini zorbalar ya şişko patates diye sanki duygusal zekası orda kalmış gibi. İşte eğitim cahilliği alır, bazı şeyler baki kalır.

Kendi de evliyse kıskanacağı bir durumu da yok ama, obezler bile evlendi kısmı çok çirkin. İlkokulda çocuklar birbirini zorbalar ya şişko patates diye sanki duygusal zekası orda kalmış gibi. İşte eğitim cahilliği alır, bazı şeyler baki kalır.
Üye evli mi bilmiyorum ama bekar bi kadının yorumu gibi daha çok. Benzer modellerden fazlasıyla var çünkü mantalite benzer oluyor

Hemşirede olabilirler artık öğretmenin hemşirenin tıbbi sekreterin fılan Bi farkı kalmadı
O bolumlerde yersiz yurtsuz kalıp girilen işletme bölümü gbı oldu
Sağlık bölümlerini bilemem ama öğretmenlikte atanmak için ekstra kapasite ve çaba olması gerekiyor artık

Herkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Daha önce ciddi ilişkiniz olmuş muydu? Birini sevemiyor musunuz yoksa karşılıklı mı olmuyor kimseyle. Kendine uygun birini bulmak da çok zor artık

AA azerbaycanlilarda da öyleydi.
İç anadolu da varlığını bilmiyodum

Bı konuda da damadına enişte dıyen vardı
elhamdulıllah bundan da geri kalmadık
Azeri göcmeniyiz biz zaten her ne kadar yillarda gecmiş olsa demek ki ordan gelen bir aliskanlik.
Bende hep sebebini sorguluyodum biz acaba niye hala diyoruz diye 😁

Back
X