- 17 Ocak 2020
- 28.823
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.115
- 598
O üye aysemini değil mi yaBu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktorbu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.
Aysemini de hemşireydi sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O üye aysemini değil mi yaBu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktorbu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.
Ne hemşiresi kız olsa olsa tıbbi sekreter falandırO üye aysemini değil mi ya
![]()
Aslınsa görüşü garabetlikten ziyade buram buram kıskançlık kokuyor. “Obezler bile evleniyormuş bak o hallerine bakmadan” demenin kapalı hali.Bu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktorbu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.
Etraf dengini bulamayan genç kadın doluyken evlenmemeyi obezliğe bağlamak...Ben isteyip de evlenemeyen görmedim ya
Çok mu seçicisin acaba
Evlenmeyen obez arkadaşlarım var sadece onlardan da çoğu evlendi 1-2 tane kaldı
Evlenen de pişman evlenmeyen de pişman çocuğu olan da pişman olmayanda pişman bu hayat böyle geçiyorHerkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Kendi de evliyse kıskanacağı bir durumu da yok ama, obezler bile evlendi kısmı çok çirkin. İlkokulda çocuklar birbirini zorbalar ya şişko patates diye sanki duygusal zekası orda kalmış gibi. İşte eğitim cahilliği alır, bazı şeyler baki kalır.Aslınsa görüşü garabetlikten ziyade buram buram kıskançlık kokuyor. “Obezler bile evleniyormuş bak o hallerine bakmadan” demenin kapalı hali.![]()
Üye evli mi bilmiyorum ama bekar bi kadının yorumu gibi daha çok. Benzer modellerden fazlasıyla var çünkü mantalite benzer oluyorKendi de evliyse kıskanacağı bir durumu da yok ama, obezler bile evlendi kısmı çok çirkin. İlkokulda çocuklar birbirini zorbalar ya şişko patates diye sanki duygusal zekası orda kalmış gibi. İşte eğitim cahilliği alır, bazı şeyler baki kalır.
Hemşirede olabilirler artık öğretmenin hemşirenin tıbbi sekreterin fılan Bi farkı kalmadıNe hemşiresi kız olsa olsa tıbbi sekreter falandır
Sağlık bölümlerini bilemem ama öğretmenlikte atanmak için ekstra kapasite ve çaba olması gerekiyor artıkHemşirede olabilirler artık öğretmenin hemşirenin tıbbi sekreterin fılan Bi farkı kalmadı
O bolumlerde yersiz yurtsuz kalıp girilen işletme bölümü gbı oldu
mini olan eczane hizmetleri teknikeriO üye aysemini değil mi ya
![]()
Haaaah. Kahkaha attım naza.mini olan eczane hizmetleri teknikeri
naz olan pediyatri uzmanıymış yan dalcıymış, yani, kendi beyanları bu
Değil yahu onun fake olduğu ortaya çıkmıştı.mini olan eczane hizmetleri teknikeri
naz olan pediyatri uzmanıymış yan dalcıymış, yani, kendi beyanları bu
Aman çok eskilerde yağmur yürekli Sinan’ım diye gezen tıp öğrencisi olduğunu iddia eden Ayşe naz vardı ya o geri döndüm diyor. Asla inanmıyorum. Ayşe naz daha güzel trollerdiAyy doktor muymuş bir de? :0
Daha önce ciddi ilişkiniz olmuş muydu? Birini sevemiyor musunuz yoksa karşılıklı mı olmuyor kimseyle. Kendine uygun birini bulmak da çok zor artıkHerkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Bizde teyzeye hala derlerHala sözü dinlenmez bu arada
Annenizin görümcesi sonucta![]()
AA azerbaycanlilarda da öyleydi.Bizde teyzeye hala derlerçok saçma ama
Azeri göcmeniyiz biz zaten her ne kadar yillarda gecmiş olsa demek ki ordan gelen bir aliskanlik.AA azerbaycanlilarda da öyleydi.
İç anadolu da varlığını bilmiyodum
Bı konuda da damadına enişte dıyen vardı
elhamdulıllah bundan da geri kalmadık
O üye aysemini değil mi ya
![]()