- 31 Aralık 2015
- 1
- 0
- 6
- 26
- Konu Sahibi Lonelyponny
Herkese merhaba direk konuya girecek olursam geçen sene cildim alerji gibi bir şey olmuştu yine kış ayıydı ben farketmemiştim yüzümde kaşıntı vardı ama sivilcelerden sanıyordum fakat alerji olduğumu farkettim çünkü yüzümde dökülme kuruma ve şişlikler vardı doktora gittik ve akne problemi diyip hemen bir ilaç verdi doğru düzgün incelemeden.. Neyse ki Allah'a şükür geçti. Fakat yaza doğru tekrar oldu ve bu sefer öyle aşırı bir tahrişti ki okula bile gidemedim yüzümün her yeri kırmızı pul pul kaşınıyor, pürüzlü ve küçük küçük iltihaplı sivilceler çıkmıştı onuda hallettik derken bu yıl ve tamda bu yılbaşında yine ben alerji oldum! Cidden artık gına geldi çünkü benim sosyal hayatımı etkileyen bir durum ayrıca canımı çok sıkıyor bu kaşıntı.. Kullandığım, bilinen bir üründen dolayı mı acaba diye düşünüyorum. Ne zaman o markanın ürünlerini kullansam sonuç hep bu oluyor hassas bir cildim var eğer sizede böyle bir şey olduysa bilen biri bana doğal yöntemlerle geçebilecek bir şey önerebilir mi geçen sene yaşadığım o berbat tahriş gibi değil ama yinede bir tahriş var yüzümde yardımcı olursanız çok çok sevinirim ..