Bir bilen yazsın lütfen :(

Hay ağzınıza sağlık yani ne demek istediğimi açıkça yazmışsınız da ben zaten inanın ihtar çekmeden üç ay önce söyledim ihtarla beraber iki ay daha bekledim beş ay yani benim daha ne kadar beklemem gerekiyor ben anlamadım hanfendi üç ayda boşaltılırmıymış diyor ne alaka bir ayda boşaltan bile var bir sürü dükkan bir sürü ev kira ilanları var yani burada mağdur olan benim ben kendi evimde oturmayacam kiradamı oturayım elin evine kira ödüyorum zam yapıyor bunlar hiç umurlarında değil neymiş kiracı düşünmek lazımmış
Sizin kiracıda evrakta sahtecilik de varmış hala neyine güvenerek çıkmıyorsa, zorluk çıkarırsa mahkemeye vermeniz gerekecek gibi ☹️

Ya bu para olayı ben evlenmeden önce olan bir şey Amcasıyla eşimin arasında olanmış o yüzden çok bilmiyorum gerçekten ama ben üç ay süre tanımış olabilirim ama bana deseki bana 3 ay daha verin ben söz boşaltıcam ona da tamam derim ama bana boşaltmıycağım diye direten bir insanı ben tabii ki de mahkemeye başvurucam ve bana ait ben niye milletin evinde kira ödeyim kendi evim varken o mağdur da biz mağdur değil miyiz dimi
Aynen oyle hakkinizi arayin ve onu çikartirsiniz bence :) turkiye de kanunlari bilmiyorum ama almanyada oyle değil işte çikmiyorum diyemez

Aynen öyle

Aynen mahkemelik gerçekten bir şeyimiz yok zorla kimseyi çıkartmak istemiyorum ama gerçekten artık evimize yerleşmek istiyoruz biz evleneli üç yıl oldu üç yıldır milletin evinde oturuyoruz bunu anlayışla karşılaması lazım ki bir sürü dükkan kiralık ilanlar var istesegerçekten tutar ama orası bir meydan yeri olduğu için inat ediyor çıkmıycam diyor süre bile istemiyo ben daha ne kadar Tölerans gösterebilirim gerçekten bir avukata danışacağım dediğiniz gibi bu sözleşme olayını da söyleyecem o zaten beni illaki yönlendir hiçbir şey karşılıksız cezasız kalmaz imza bile eşime ait değil tipeksle silip eşimin ismini yazmış evrakta sahtecilik resmen
Bide hani demişsiniz ya dükkanı daireye çeviricez belediyeden gerekli izni aldınız mı hani tapu dükkan tapusu ise elektrik ve su da sıkıntı yaşamayın gerekli yerlerle bi görüşün derim inşallah tez zamanda işiniz çözülür

Back
X