Bir bilmecem var :)

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Bir karı koca varmış ve genç kızları varmış. Bu karı koca bir gün eve alkollü içecek getirmiş.ve buzluğa koymuş. Bir gün karı koca 2 günlüğüne iş seyahatine gitmişler.ve bu kız arkadaşlarını eve çağırmİş. Ve alkollü icecenin yarısını içmişler kız anne ve babası anlamasın diye üstüne biraz su koymuş ve buzluğa geri koymuş. Annesi ve babası içeceği içtiğini anlamış. Peki nasıl anlamış?

İki müzisyen karı kocanın 7 çocukları vardır.Çocuklarının isimleri Doğukan,Remzi,Mine,Fatma,Solmaz,Lale dir. Sizce 7. çocuğun ismi nedir? A)Sinem B)Kenan C)Doğan D)Yağmur

Son düzenleme:
İki müzisyen karı kocanın 7 çocukları vardır.Çocuklarının isimleri Doğukan,Remzi,Mine,Fatma,Solmaz,Lale dir. Sizce 7. çocuğun ismi nedir? A)Sinem B)Kenan C)Doğan D)Yağmur

Çünkü alkol donmaz,lakin su donar.

Son düzenleme:
Muhtemelen Sinem.Notalardan örüntü yapmışlar sanırım.

Bulgaristan ve Yunanistan arasinda ne vardır ?

Zeynep 1 Kafededir. Yemeğini Yedikten Sonra Herkese Birer Kahve Ismarlamış Ama Kendi Kahvesinden Saç Teli Çıktı. Garsonu Fincanı Almak Üzere Çağırdı Ve Garson Özür Dileyerek Fincanı Aldı Ve Yeni Fincanla Geri Döndü. Zeynep Garsonun Kahveyi Yenilemediği Saç Telini Alıp Fincanı Geri Getirdiğini Anladı Acaba Nasıl Anladı?

Amerika'da Yaşlı Bir Adam Hastalanır. Toprağa Patates Ekmesi Gereklidir Ama Hasta Olduğu İçin Toprağı Kazamaz. Bu Durumu Hapishanedeki Oğluna Bildirir.oğlu Babasına Nasıl Yardım Eder ?

Bir Günde Hep Aynı Soruyu Soruyorsunuz. Ama Hep Farklı Cevap Alıyorsunuz. Bu Soru Nedir ?

Bir adam ve oğlu araba ile kaza yapar. Kazada adam ölür, çocuk hastahaneye kaldırılır. Hastahanede çocuğu tedavi etmekte olan doktor şaşırır ve bu benim oğlum der. Bu nasıl olmaktadır?

Bir adam var mafyalar peşinde adam mağraya girmiş mağrada üç yol varmış ateş diken karanlik adam hangisinden geçer ?

amerikada bir şöförsün 1.durakta 10 beyaz yolcu alıyorsun 2.durakta 5 beyaz yolcu indiriyorsun 5 siyahi yolcu alıyorsun 4.durakta hepsini indiriyorsun şöförün yaşı ve ayakkabı numarası kaçtır?

Çinliler neden japonlardan daha az pirinc yer ?

Bir adam ve oğlu araba ile kaza yapar. Kazada adam ölür, çocuk hastahaneye kaldırılır. Hastahanede çocuğu tedavi etmekte olan doktor şaşırır ve bu benim oğlum der. Bu nasıl olmaktadır?
Annesi miymiş?

amerikada bir şöförsün 1.durakta 10 beyaz yolcu alıyorsun 2.durakta 5 beyaz yolcu indiriyorsun 5 siyahi yolcu alıyorsun 4.durakta hepsini indiriyorsun şöförün yaşı ve ayakkabı numarası kaçtır?

İşte bu muhteşem
Cevabı buldum. Ama söylemeyeceğim. Herkes kendi bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…