Çocuğum var 3 yaşında 4 yıllık evliydimPek emin olmamakla beraber evleneli çok olmadi diye biliyorum. Başta görmeniz iyi olmus çocuk da yokken. Acıyacak,üzüleceksiniz ama geçecek..Insallah bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
İnşallah teşekkür edermPek emin olmamakla beraber evleneli çok olmadi diye biliyorum. Başta görmeniz iyi olmus çocuk da yokken. Acıyacak,üzüleceksiniz ama geçecek..Insallah bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Ne kadar kendimi tutsamda sesim bile çıkmıyor konuşurken. Tansiyonum düşüyor midem bulanıyor . Eve sığamıyorumKaybedecek bir şeyin olmamış.
Üzülme lütfen.
Yolun açık olsun
Ne kadar kendimi tutsamda sesim bile çıkmıyor konuşurken. Tansiyonum düşüyor midem bulanıyor . Eve sığamıyorum
Çok canım yanıyor... tarifi yokher şey gönlünüzce olsun ben de boşanıyorum
benim de öyle sürekli boşanmayla tehdit eden bir eşti benimki. allah hepsini bildiği gibi yapsın hiç canını sıkma bu hayata bir kere geliyoruz onlar bizi kaybettiğine üzülsün sanıyor musun ki bundan sonra çok mutlu olacaklar asla. her zaman içlerinde o pişmanlık olacak.Çok canım yanıyor... tarifi yok
Evet . Teşekkür ederm ne denir ki dilde söz bitti .Sizi hatırlıyorum. 2. çocuk mu eğitim mi diye bir konunuz vardı sanırım.
İnsanın güvendiği kişi tarafından ihanete uğraması üzücü ama maalesef yapacak birşey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Peki sende çok acı çektin mibenim de öyle sürekli boşanmayla tehdit eden bir eşti benimki. allah hepsini bildiği gibi yapsın hiç canını sıkma bu hayata bir kere geliyoruz onlar bizi kaybettiğine üzülsün sanıyor musun ki bundan sonra çok mutlu olacaklar asla. her zaman içlerinde o pişmanlık olacak.
sürekli beğenmiyorsan git boşan diye diye içime öyle bir soktu ki o soğukluğu. ilk boşanma lafını duyduğumda çok üzüldüm ama artık ben de istiyorum boşanmayı. evi toplamaya gittiğim zaman çok üzüleceğim bunu biliyorum. ona karşı hep iyi niyetli hep yumuşak olan taraf olduğum için kendime kızıyorum hatam neydi diye.Peki sende çok acı çektin mi
Hemen hemen konularını biliyorum hatta çoğunluğunda da yorumumda varÇocuğum var 3 yaşında 4 yıllık evliydim
Neden pişman olmasını bekliyorsun ki af mi edeceksin?Bunu yapan bir insan pişman olmaz zaten arabeske bağlama emin ol hayatın daha güzel olacakEvet... ne yazsam bilmiyorum. Beni az çok tanıyanınız var. Bitti. Aldatıldım.
Geçtiğimiz hafta öğrendim hatta kulağımla duydum bir kadınla konuşmasını. Rol muş bir arkadaşı için yapıyormuş önüme konuşma çıktısını alıp getirecekmiş. İnanırsan. Bu nasıl rol ki benim duymadıklarımı duydum o kadına karşı. Hemen boşanma davanı aç dedim . Bir gün geçti aradan ertesi gün aradım açtın mı dava açmadım dedi . Tamam ben açıyorum dedim toplamıştım eşyalarımı . Çıkmış gelmiş. Cumartesiden beri de evdeyim. Bitti ama midem almıyor. Hiç pişmanlığı da yok. 2 gün boyunca evdeydi hiç bişey yapmadı. Hiç yalvarmadı hiç bana bırak yuva yıkılsın demedi ( halbuki zaten o yıkmış yuvayı) anlayacağınız ben bu kadar uğraştım emek verdim de boşmuş. Akşam konuşacağım annemin evine döneceğim. Hayatıma bakmaktan başka çarem yok. Kaybetti çok şey kaybetti.... destek verin güç verin . Ben kendimi Allah’a teslim ettim onu da Allaha havale ettim buraya kadarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?