Bir bitiş hikayesi

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Evet... ne yazsam bilmiyorum. Beni az çok tanıyanınız var. Bitti. Aldatıldım.
Geçtiğimiz hafta öğrendim hatta kulağımla duydum bir kadınla konuşmasını. Rol muş bir arkadaşı için yapıyormuş önüme konuşma çıktısını alıp getirecekmiş. İnanırsan. Bu nasıl rol ki benim duymadıklarımı duydum o kadına karşı. Hemen boşanma davanı aç dedim . Bir gün geçti aradan ertesi gün aradım açtın mı dava açmadım dedi . Tamam ben açıyorum dedim toplamıştım eşyalarımı . Çıkmış gelmiş. Cumartesiden beri de evdeyim. Bitti ama midem almıyor. Hiç pişmanlığı da yok. 2 gün boyunca evdeydi hiç bişey yapmadı. Hiç yalvarmadı hiç bana bırak yuva yıkılsın demedi ( halbuki zaten o yıkmış yuvayı) anlayacağınız ben bu kadar uğraştım emek verdim de boşmuş. Akşam konuşacağım annemin evine döneceğim. Hayatıma bakmaktan başka çarem yok. Kaybetti çok şey kaybetti.... destek verin güç verin . Ben kendimi Allah’a teslim ettim onu da Allaha havale ettim buraya kadarmış.

Allah büyük,kocanda onun (evli adamlarla beraber olan kadın) sevgilisinde yaptığını bulur.belasını ondan bulsun. Allah senin yolunu açsın,herşeyi unutacağın,harika günlerin olsun. ölüm acısı bile geçiyor,bir pislikten kurtulmanın sevinciyle yaşa

Pek emin olmamakla beraber evleneli çok olmadi diye biliyorum. Başta görmeniz iyi olmus çocuk da yokken. Acıyacak,üzüleceksiniz ama geçecek..Insallah bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Çocuğum var 3 yaşında 4 yıllık evliydim

Pek emin olmamakla beraber evleneli çok olmadi diye biliyorum. Başta görmeniz iyi olmus çocuk da yokken. Acıyacak,üzüleceksiniz ama geçecek..Insallah bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
İnşallah teşekkür ederm

Çok canım yanıyor... tarifi yok
benim de öyle sürekli boşanmayla tehdit eden bir eşti benimki. allah hepsini bildiği gibi yapsın hiç canını sıkma bu hayata bir kere geliyoruz onlar bizi kaybettiğine üzülsün sanıyor musun ki bundan sonra çok mutlu olacaklar asla. her zaman içlerinde o pişmanlık olacak.

Sizi hatırlıyorum. 2. çocuk mu eğitim mi diye bir konunuz vardı sanırım.
İnsanın güvendiği kişi tarafından ihanete uğraması üzücü ama maalesef yapacak birşey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet . Teşekkür ederm ne denir ki dilde söz bitti .

Peki sende çok acı çektin mi

Peki sende çok acı çektin mi
sürekli beğenmiyorsan git boşan diye diye içime öyle bir soktu ki o soğukluğu. ilk boşanma lafını duyduğumda çok üzüldüm ama artık ben de istiyorum boşanmayı. evi toplamaya gittiğim zaman çok üzüleceğim bunu biliyorum. ona karşı hep iyi niyetli hep yumuşak olan taraf olduğum için kendime kızıyorum hatam neydi diye.

Pişman olmaması gamsiz gamsiz oturması ne buluyorlsr başkasında sende bulamayıp sürüm sürüm sürünsün iyiler Kazanacak

Çocuğum var 3 yaşında 4 yıllık evliydim
Hemen hemen konularını biliyorum hatta çoğunluğunda da yorumumda var

Sen bu adamla evlenebilmek için aileni karşına aldın çok mücadele ettin hatta bizde zaman zaman ailene çok kızdık yorumlar yaptık biraz baskıcı tavırlarından ötürü.

Baban evinizin bütün eşyalarını aldı,yanında işe sokmuştu demek ki değmezmiş.

Bosanacaksanda evinde bir çöp dahi bırakma hepsini al çünkü hepsi senin ailenin sayesinde oldu.

Nafaka vs her türlü hakkını talep et.

Neden pişman olmasını bekliyorsun ki af mi edeceksin?Bunu yapan bir insan pişman olmaz zaten arabeske bağlama emin ol hayatın daha güzel olacak

Evi neden terk ediyorsun ki bırak o gitsin sakın gitme evinden
Nerden biliyosun sen gider ditmez senin evinde el kadınla gorusmeyecegini
Bı halt yiyiyorsa gitsin kendi düzenini kursun sen düzenini bozma lütfen

Hatırlıyorum sizi, konularınızı. Baya fedakarlık yapmıştınız onunla evlenebilmek için ama nankörün tekiymiş belli ki. Bir de nedense yıllar önce konularınızı okurken bu adamın sizi aldatacağını düşünmüştüm, neye istinaden düşündüğümü hatırlamıyorum.

Lütfen bir şeyler yapmasını beklemeyin, affetmek için sebep bulmaya çalışmayın çünkü bir daha hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Koyun kapıya sürünsün siz de kızınızla bir hayat kurun. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…