Bir bitmediler

Malesefki oyle ve baska dilden de anlamazlar. Kizsam sen abartiyon olcak. Sussam ezicekler

2 gundur onlarla yapmiyom bundam sonrada yapmayi dusunmuyom. Hatta hazirlamayida
Bence de hazirlamayin hamile olan hamilelik altına sığınıyor yoksa midesi bulanan biri yumurta menemen istemez bence.
Benimki gibi yapamayıp laf sokarak belki alisacaginizi soylemissiniz bence inanin bu daha zor. Her gün gerim gerim gerilip bu lafa ne desem gerginliği ile yaşamak muhattap olmamaktan daha zor bence

Sormayin o laf atmalarin huzursulugu oluyo bende. Ama neyseki onlardan ayri bi tedavi odasi var orda oturuyom. Yuzlerini gormuyom.

Çok sevdiğim bi söz var. İstediğini söyleyen istemediğini işitir diye. Pervasızca konuşan karşılığına da katlanır. Hamileyim diye de kimse kimse ye abanamaz. Ben yapmayım ama gidip sürekli sipariş vereyim. Bu da iyimiş. İnsan kullanmayı bi öğrenemedik arkadaş

Sorma . Degil insan kullanmak kimseden bi bardak su istiyemem is yerinde.

Hak edebe hak ettiği gibi Karşılık vermek en doğrusu da siz fazla yüz göz olmuşsunuz iş arkadaşlarınızla.

Hak edebe hak ettiği gibi Karşılık vermek en doğrusu da siz fazla yüz göz olmuşsunuz iş arkadaşlarınızla.
Onlarim yapisi bu iae baslayali 2 haftasi olan biri var onada bole davraniyolar. Biz sozlesmeliyoz onlar kadrolu onun egosuda var. Zaten yanlarinda oturcak vaktim olmuyo hasta gidip geliyo surekli. Ama yanlarinan gecerkem bile yuzun karamis diyebililiyolar

Allah kolaylık versin.

Ne Biçim insanlar cidden

ya aramızdaki samimiyet böyle, ben yüz verdim ki bana gudubet diyebiliyor diye alınmam ya da nasıl bu cesareti bulabiliyor deyip tavrımı koyar hiç konuşmam, sizin kendi tutumunuz hatalı.

Ayneen ole e hemsireler genelde bayan ya
Hahah :) hemşireler yazısını gormeden kesn saglıkcıdır felan dedim bende saglıkcıyım ve bizm ortamda inanlmaz gergin surekli dedikpdu donuyor bıkdım bende susuırum genelde ama catlıyorum bazen

Ben kavga çıkarır benimle bu şekilde konuşamazsınız derdim. Muhattap olunmaz şu müsveddelerle gereksizler.

Bu zamana kadar çalıştığım yerde müdürlerim bile çekinirdi benden, kaldı ki böyle dangır dungur konuşcaklar. Afedersin de itin bi tarafına sokar çıkarırım, adımı ağızlarına desturla alırlar.

Kavga etsem ben haksiz olcam. Soleden yapmadik falan fila dicekler. Baska odada oturup hastalarimla ilgileniyorum. Gun icinde yuzlerini bile gormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…