Bir bitmediler

Ona onladar anlayos gosterdim ki. Isinde yardim ettim, acidim ). Ama o ole laf sokunca.
Tatlim onane senin makyajindan bu insanlar kendilerini ne saniyo ya sana laf soylemeye hakki yok ama boyle cins var her yerde soylari tukenmiyo hamile bayana gelincede gercekten cnm onun dedigi dogru parfumden tiksinir mide bulanir cunku bnde 3.5 aylik hamileyim esime parfum bile sıktırmiyodum mide bulantilari o bicim ona anlayisli davranda digeri gicikmis

Hemşireler arasında böyle muhabbetlerin dönmesine şaşırdım

Öğretmenlikte 11 yılım, 5.kurumum farklı bölgelerde.. hiç böyle muhabbetlere denk gelmedim..

Ben tavrınızi da doğru bulmadım. Önceki konularınızı bilmiyorum ama.. Seviyenizi koruyarak cevap verin..

Makyajın olmamış diyorsa seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum.. deyin mesela..

Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir. Evet haketmişler ama siz onların seviyesinde karşılık vermeyin. Seni ilgilendirmez,. haddini bil şeklinde olsun cevaplarınız

Hemşireler arasında böyle muhabbetlerin dönmesine şaşırdım

Öğretmenlikte 11 yılım, 5.kurumum farklı bölgelerde.. hiç böyle muhabbetlere denk gelmedim..

Ben tavrınızi da doğru bulmadım. Önceki konularınızı bilmiyorum ama.. Seviyenizi koruyarak cevap verin..

Makyajın olmamış diyorsa seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum.. deyin mesela..
Iste bende bu durumdan rahatsizim ama susunca eziyolar. Direk cvp verince biz saka yaptik sen abartiyon oluyo.

Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir. Evet haketmişler ama siz onların seviyesinde karşılık vermeyin. Seni ilgilendirmez,. haddini bil şeklinde olsun cevaplarınız
Haklisiniz. Bu bole devam ederse en sin ole olcak. Direk rest cekicem.

Iste bende bu durumdan rahatsizim ama susunca eziyolar. Direk cvp verince biz saka yaptik sen abartiyon oluyo.

Azıcık sert bir tonla tersleyerek cevap verin.. bana şaka yapmanızı istemiyorum deyin.

aranız bozulabilir tabi zaten bu şekliyle de iyi değil böyle insanlarla arkadaş kalmak isteyeceğinizi de düşünmüyorum.

Azıcık sert bir tonla tersleyerek cevap verin.. bana şaka yapmanızı istemiyorum deyin.

aranız bozulabilir tabi zaten bu şekliyle de iyi değil böyle insanlarla arkadaş kalmak isteyeceğinizi de düşünmüyorum.
Benden uzak olsunlar. Onlardan kimseye arkadas olmaz. Zaten sonda ole olcak. Yapim laf sokmaya cekismeye musait degil.

Haklisiniz. Bu bole devam ederse en sin ole olcak. Direk rest cekicem.
Bence aynen devam edin.
Hakaret etmeden, tartışmadan, hafif alaycı tavrınızı sürdürün, yakında pes ederler. Gebe olan izne çıkınca diğeri yalnız kalacağı için susar.

Bence aynen devam edin.
Hakaret etmeden, tartışmadan, hafif alaycı tavrınızı sürdürün, yakında pes ederler. Gebe olan izne çıkınca diğeri yalnız kalacağı için susar.
[/QUOTE insallah pes ederlerde. Bende bole laf atmaktan kurtulurum

Klasik kizlarin cok oldugu bir is yeri gibi geldi. Erkeklerin gozunu seveyim is hayatinda

Size iyileri denk gelmiş.
Ben erkeklerin kadınlardan çok daha dedikoducu olduğunu düşünüyorum.
Üstelik kadınlar kadar da masum değiller, çoğu muhabbet bel altı 🤦🏻‍♀️
Kadınların rahatsız edici tarafı nazi, niyazi, tribi, dengesizliği.
Erkeklerin de her halti biliyorum tavrı, alti bos ozguvenleri, bu ozguvene ragmen kompleksleri :)
Dedikodu kismi basabas :)

Aslinsa cinsiyetcilik yapmak dogru degil. Kisilik karakter meselesi. Ama bana bayanlar denk geldi. Doktorlarimiz erkek o kadar iyi ve nazikler ki. rica ederek tesekkur ederek yapmam gerekn seyelri soluyolar.
Erkeklerin de her halti biliyorum tavrı, alti bos ozguvenleri, bu ozguvene ragmen kompleksleri :)

Erkekler daha duz calisiyor ve Benim yanimda kufur etmemeye ozen gosteriyorlar. Tepki verince karsisindaki Kadina gore galiba giriyorlar. Ama kizlarin cok oldugu bir is yerinde calismaktan Dana cok entrikalara vakit ariyorsun. Yani Benim karsilastiklarim hep oyleydi

Back
X