Bir bu eksikti

Faydacı arkadaş. En sevmediğim. Bende de bir benzeri vardı. Bunun gibiler imalardan, triplerden anlamazlar, direkt söylemelisiniz. O zaman bi güzel tutuşup kıymet bilmeye baslıyolar.

Kendinizin kullanıldığının farkında olmanıza rağmen hala muhattap oluyor olmanız sizin suçunuz sorry

Bir daha aradığında taksi durağı numarası verin. Taksi icat edilmiş çağırıyorsun parayla istediğin yere götürüyorlar diyorsunuz. Sonra da engelleyin gitsin.

Arkadaslar cildiriyorummmmm artikkk !!

Bir tane arkadasim var, ilk basta sorun yoktu, yuruyuse filan gidiyorduk ama su son zamanlarda kendi menfaatleri icin beni kullaniyor..ilk basta dedim insan halidir yardim edeyim dedim.. Gezmeye gitsem kendisininde aldim.. ama iyi niyetimi kullanmaya basladi..

Kendisinin ehliyeti yok esi istemiyormus !! eee ne yapayim yoksa !!! Benim adim taksi degil

Ne zaman birseye ihtiyaci olsa hemen Jolyss napion buraya gidelimmi.. Jolyss beni doktora gotursene, Jolyss doktoru arasana.. blablabla

Ve Bomba.. gecen gun bana dediki az alisverisim var magazaya gidelimmi tamam dedim..
Megerse kizina dogum gunu icin pasta malzemeleri alcakmis ve benim bu dogum gununden haberim bile yok.. DAVET BILE ETMEDI USTUNE USTLUK BIR GUZELDE FOTO PAYLASTI + KUSURA BAKMA DAVET EDEMEDIMDE DEMEDI.. hem sen beni evinden aldir alisverise gotuttur hemde dogum gununde ben olmayayim.. cokta merakli degilim acikcasi..

Neymis buralarda kimsesi yokmus, herkese muhtacmis.. Bugun yine ayni sekilde magazaya gidelimmi ?! kac kez gidemem edemem dememe ragmen pis pis cikarlarina devam ediyor.. SILCEM HERYERDEN zaten baska bir ortak arkadasimda bunun bitmek bilmeyen isteklerini geri cevirmis..

Ya birde kendisi bir suru SIKINTI yasiyor ve yasadi ama hala insanlari kullanma derdinde..
Bence kendisinden koşarak uzaklaş.
Nefret ederim böyle insanlardan.

Arkadaslar cildiriyorummmmm artikkk !!

Bir tane arkadasim var, ilk basta sorun yoktu, yuruyuse filan gidiyorduk ama su son zamanlarda kendi menfaatleri icin beni kullaniyor..ilk basta dedim insan halidir yardim edeyim dedim.. Gezmeye gitsem kendisininde aldim.. ama iyi niyetimi kullanmaya basladi..

Kendisinin ehliyeti yok esi istemiyormus !! eee ne yapayim yoksa !!! Benim adim taksi degil

Ne zaman birseye ihtiyaci olsa hemen Jolyss napion buraya gidelimmi.. Jolyss beni doktora gotursene, Jolyss doktoru arasana.. blablabla

Ve Bomba.. gecen gun bana dediki az alisverisim var magazaya gidelimmi tamam dedim..
Megerse kizina dogum gunu icin pasta malzemeleri alcakmis ve benim bu dogum gununden haberim bile yok.. DAVET BILE ETMEDI USTUNE USTLUK BIR GUZELDE FOTO PAYLASTI + KUSURA BAKMA DAVET EDEMEDIMDE DEMEDI.. hem sen beni evinden aldir alisverise gotuttur hemde dogum gununde ben olmayayim.. cokta merakli degilim acikcasi..

Neymis buralarda kimsesi yokmus, herkese muhtacmis.. Bugun yine ayni sekilde magazaya gidelimmi ?! kac kez gidemem edemem dememe ragmen pis pis cikarlarina devam ediyor.. SILCEM HERYERDEN zaten baska bir ortak arkadasimda bunun bitmek bilmeyen isteklerini geri cevirmis..

Ya birde kendisi bir suru SIKINTI yasiyor ve yasadi ama hala insanlari kullanma derdinde..
Benim de var böyle bi arkadaş. aylarca aramaz mesela. Eger ariyorsa da kesin bi talebi vardir. Çocuğunun d gununde hediye götürdüm. Dogum yapti. Hem hediye hem pasta. Ben dogum yaptim. Hediyeyi gectim hayırlı olsuna gelmedi. Ne zaman arasa benim icin şunu yapar misin..önce anlamamistim, sonra bi baktim beni kullaniyo isi düşünce. 6 ay sonra gecen hafta aradi. Eşin arabayla bizi şuraya götürür mü. Kapıdaarabasi var bi de. Atla git taksiyle. Hayır işimiz var şu an dedim. Bozuldu kapattı. Umrumda değil

işim var diyin kapatın. şoförü siz misiniz sanki

Okurken bile sinir oldum. Bir kere iki kere acil ya da mecburi durumlarda rica edilir hadi neyse dersinde keyfi olarak yapması büyük saygısızlık. Sürekli hayır demeye devam edin. Biraz geç olsa bile pes edecektir.

iletişimi kesmeden once yuzune vur bence :) ben hep oyle yapiyorum . yazincada cevap verme boyle yuzsuzler silmekten anlamaz .gene yazar gene yazar .isim var deme gezmeye gidiyorum seni birakamam goturemem falan de ...😂 ne demek kizinin dogum gunu alisverisine goturtup cagirmanak. oylesine boyle cevap

İçinizdekileri söyleyin sonrada engelleyin gitsin bunlar düzelmez devam ederler konuşmaya devam etsen seni suçlu çıkarırlar

Ay kusura bakmayın da doğum gününe çağırmamasına çok güldüm. 12 yaşında çocuk gibi davranıyor. Konuşmayın gitsin vakit harcadığınıza değmez.

En sinir olduğum insan tiplerinden
Kendine şöfor yapmış sizi resmen.
Ama sizde de suç var.
Eee bu kadar durumun farkındayken, neden devam ettiniz ki görüşmeye.
Soğutun arayı lütfen.

ayy en sevmedıgım ınsan. ben sildim boyle bı arkadasımı. kız benden bı suru sey ıstıyor bebeğıne alayım dıye ta amerıkadan . oralarda arıyorum sokak sokak fılan kac km oteden tasıyorum . burda bulunan seyler bıde neyse bır ıkı okey yardımcı olmaya çalışıyorum bı gun bısey sordum bana cevap bıle vermedı yardıma ıhtıyacım vardı, onun bılgısı olabılcek bı konu uzerıne baya zor durumda kalmıştım. sıfır ılgılenmedı yazmadı cevap. sildim bende sınırlendım. bana mesaj atmıstı, benı neden sildin bıdı bıdı. bende dedim şaşırmıcaksın senı neden sıldıgıme, ınsanları böyle kullanamya calısırsan daha cok senı sılen olur seklınde. muhattap olma benımle demıstım. ağzının payını verın ınsanlara bukadar kendınzıı kullandırtmayın. ınanın harcadıgınz vakte yazık bunca zamandır.

Hasta, yaşli, cocuklu insanlar ayri, bunun disinda kimseye soforluk yapmayin ne alaka?

Dogumgunu belki aile arasindaydi bilmiyorum. Gitmenizin uygun olmayacagi bir topluluktur davetliler.
Ama siz ayakciligi cok sevmissiniz. Coktan dur demeliydiniz.

Sayıları mı arttı bu tiplerin sürekli duyar olduk.. Belliki siz reddettikçe anlamayıp devam etmiş.. Çocuğa anlatır gibi kırıcı da olsanız düm düz anlatın ki uzaklaşsın sizden..

Back
X