Diyecek bisey bulamıyorumArkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
2 yıl beraberdik gayet güzel çalışıyordu askere gitti geldi o arada nisanliydik gün aldık 7 ay sonrasına her türlü ise girer o sürede diye dusunduk ailem konuşmak istiyor ben izin vermiyorum çok sinirli aileme karşı bi saygısızlık yaparsa hiç kaldıramam severek evlendim çok sevdim şimdi ki halimi gördükçe iki arada kalıyorum aldirrsam çok pişman olurum diyede korkuyorum yapayalnız im koca evdeDiyecek bisey bulamıyorumçok üzüldüm inanki... Peki ailen karşısına alıp konustumu bu adamla. Böyle sorumsuzluk olur mu hiç. Bebeği aldir demeye kiyamiyorum ama ne yapmalı bu durumda insan, onuda bilemedim.. Ah canım benim yaa okadar sinirliyimki şuan o adama. Sana ve bebeginede biokadar üzgünüm.. Allahım sana bi çıkar yol göstersin inşallah. Senin yüzüne baksın. Ya bu adamdan seni kurtarsın yada bu adamın aklını başına getirsin. 6 aylık evlisin ve bu adam 1 yıldır calismiyorsa, keşke iş bulma şartıyla evlenseydin canım.
Arkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
Arkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
Evlenince baş başa kalınca tanıyor insan karşısındakini. Bende bicok sorun yaşadım. Zaten 1 yıldır evliyim. Hala bazı şeyler oturmuş değil. öncelikle seni kaybetme korkusu varmi bu adamın. Rest çek. O korkuyu hissettir ona. Herzamankinden daha farklı bi konusma yap. İşin ciddiyetini anlasin. Şimdi bide bebek var diye ayrilamazsin falan sanıyordur. Dahada rahattır beyefendi. Ben bilirim böyle tipleri. Biraz ugrasman gerekecek, inşallah adam olur. Eğer olmazsa da kendisi kaybeder. Hiç stres yapma bu süreçte..2 yıl beraberdik gayet güzel çalışıyordu askere gitti geldi o arada nisanliydik gün aldık 7 ay sonrasına her türlü ise girer o sürede diye dusunduk ailem konuşmak istiyor ben izin vermiyorum çok sinirli aileme karşı bi saygısızlık yaparsa hiç kaldıramam severek evlendim çok sevdim şimdi ki halimi gördükçe iki arada kalıyorum aldirrsam çok pişman olurum diyede korkuyorum yapayalnız im koca evde
Senle evlenmedende çalışmıyormuş eşin arkadasım biliyordun yani ,bide korunmadan bebek yapmışsın şimdide ayrılcam bebegi aldırcam diyosun. Yaşın 30 çocugu aldırdın ayrıldım boşandım başkasını buldum evlendim diyene kadar yaşın olur 35 40 ondan sonrada bebegim olsun diye ugrasırsın. Ne kadınlar var eli öpülesi çocuklarını babasız büyüten , madem çalışıyorsun bakarsın aldırman dogru degil bence allah yardımcın olsun.Arkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
Hamilesiniz + çalışıp ev gecindiriyorsunuz + ev işleri de size bakıyorArkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
Herkes yaşayabilir senin yaşadıklarını hatta daha ağırlarını yaşayanlar var. Kaderinde varmış içindeki can nefes alacakmış. Ben her daim kendime güvenerek adım attım. Evlenirken de hamile kaldığımda da.. eşime, aileme ya da bir başkasına güvenmedim çünkü öyle bir dünyada yaşıyoruz ki bu benim başıma gelmez demek saçma ve hayatımız pamuk ipliğine bağlı. Güçlü ol sağlam bas kendini ve bebeğini ezdirme unutma ki bu hayattaki en önemli şey sensin.Herkese çok teşekkür ederim bende bi başkasından dinleseydim aynı tepkileri verirdim niye korunmamiş evleneli ne kadar olmuş hem gibi.. ama oluverdi ufak bi dikkatsizlik ben öğrendiğimde elim ayağım titremisti içimdeki kalbi öldürmek istemiyorum tabi ailemde bende maddi anlamda bakarız ama ne kadar saglikli büyütürum, buyur.. daha önce tartismistik ailesiyle konuştum ama ikinci kez konuşmak istemiyorum ailesi de hiç bi anlamdayardımcı olmuyor zaten sadece benim ailem maddi manevi yanımdalar Allahım ne olur dua edin sadece huzur istiyorum çok şey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?