Gebeliğe Hazırlık Bir buçuk yıldır evliyim artık hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembeegozluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
6
1
1
28
Merhaba kızlar, burada yeniyim 🥰
1.5 yıllık evliyim neredeyse hiç korunmadık diyebilirim fakat hala hamile kalmadım soğan kürü denemek istiyorum yapanlar oldu mu? Ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlarım oluyor acaba bu yüzden mi kalamıyorum 🥵

1.5 yıllık evliyim neredeyse hiç korunmadık diyebilirim fakat hala hamile kalmadım soğan kürü denemek istiyorum yapanlar oldu mu? Ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlarım oluyor acaba bu yüzden mi kalamıyorum 🥵
Kadın doğuma gittiniz mi ? Hormon testi, spermiyogram yaptırın öncelikle.

Evet gittim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor bir iki ay daha olmazsa tekrar gel dedi ama ben önce doğal yollu bir kaç şey denemek istiyorum soğan kürü gibi vs 🕊️
Anladım ama kürleri kullanırken dikkatli olun. Kendimden biliyorum. Hormonlarımızın dengesini bozabiliyoruz maalesef. Umarım gönlünüzce olur.

Bu arada ben de macunlar, kürler denedim. Sorun eşimde çıktı. Boşyere uğraşmışım.

Sizin ne kadar oldu evleneli?
15 ay oldu canım. Hiç korunmadık. Eşim bir türlü spermiyogram vermedi. Ben uğraştım sürekli macunlar, rahim filmi, polip ameliyatı. En son doktorum eşinin spermiyogramı olmadan gelme sende bir şey yok dedi. Spermiyogram sonucunda ileri hızlı sperm sayısı az çıktı. Şuan bitkisel bir takviye kullanıyoruz. Aslında en kolayı erkeklerin işi. Bir kere spermiyogram veriyorlar bitiyor. Kadınların işi uzun. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi, rahim kalınlığı hepsini takip ettik.

Eşiniz test vermeden bir yere varamazsınız. Her şeyi tek başınıza yüklenmeyin. Zaten tedavi de görecek olsanız önce eşinizin testi istenir. Neden hemen kürlere giriş yapıyorsunuz ? Eşiniz testini versin sorun yoksa ona göre bakarsınız

Bende 1.5 yıllık evliyim hiç korunmamamiza rağmen hala hamile kalamadim. Senin eşin test yaptırması lazım canım. Ayrıca hsg çektirdin mi sen? Soğan kürünü de ben denedim fakat faydasını göremedim 🤷🤷🤷🤷

Back
X