- 18 Mart 2018
- 20
- 45
- 3
- Konu Sahibi Senakizmazz2
Burnum kemikli ve uzun .anlatmaya mecalim yok çok ciddi gençlik ergenlik travmaları geçirdim. Bana lakap da taktılar ergenliğim kimseye yan dönmemeye çalışmakla geçmişti.Sımıfta ayağa kalkmanın bir erkekle konuşmanın ne derece zor olduğunu anlatmama gerek yok. Ergenlik bunalımını zirvede yasadım.ucu düşük ve eğri burmunu yeri geldi elimle sürekli düzeltmeye çalıştım yeri geldi kemiğe üstten vurarak eritmeye çalıştım.E o zamanki cücük beynim bunlara yetiyordu.Ünüversitede ailem kesinlikle karşı çıktığı için ameliyat olamadım zaten 29 yaşındayım.param yok çalışsam hiç yiyip içmeden 10 ay para biriktirsem yetmez fiyatlar ucmuş ..böyle birşey yok .12 , 18 bin arası fiyatlar .burun estetikten ziyade bir ihtiyaç nefes Alma zorluğumda var çünkü yana doğru da eğik .bir kanal hep tıkalı tutup yana doğru eğdiğimde ancak o deliktem nefes alabiliyorum düşünün .Neden bu kadar pahalı .bende şuna 2 bin birikmiş param var .devlet hastanesi çok kötü yapıyor hiç memnun kalan duymadım sonradan hepsinde kemik ve eğrilik oluştu .duyduğum gördüğümde. İyi bir devlet hastanesi var mı bildiğinizi????
Artık beğenilmek istiyorum bu duruma çok üzülüyorum ve hala ailem iZin vermiyor .
Görüştüğüm erkekler burnuma bakıp beğenmiyorlar. Yüzüm güzel seviyorum kendimi ama fotoğraflarda inanılmaz büyük ve eğri bir burun .hep en çirkin ben çıkıyorum. Herkes diyor burnun küçülse güzelsin diye.yani kuzenim falan diyor yakınlarım.üzülüyorum.
Gerçekten parasızlık çok kötü .ne olur bi çare kızlar gerçekten psikolojim bozuldu
Artık beğenilmek istiyorum bu duruma çok üzülüyorum ve hala ailem iZin vermiyor .
Görüştüğüm erkekler burnuma bakıp beğenmiyorlar. Yüzüm güzel seviyorum kendimi ama fotoğraflarda inanılmaz büyük ve eğri bir burun .hep en çirkin ben çıkıyorum. Herkes diyor burnun küçülse güzelsin diye.yani kuzenim falan diyor yakınlarım.üzülüyorum.
Gerçekten parasızlık çok kötü .ne olur bi çare kızlar gerçekten psikolojim bozuldu