Bir çalışma arkadaşınızın sabahtan akşama kadar sizin sevmediğiniz şarkıları dinlemesi

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz halde kendisini dj sanan biriyle aynı odada çalışsanız...yemin ediyorum kafam şişiyo akşama kadar.bunun bir çözümü yok mu mesela ben de klasik müzik severim diğeri arabesk pop vs derken curcuna olmaz mı sizce de.bu arkadaş yeni geldi de hiçbir çözüm bulamadım ne yapıyım

Kulaklık hediye et. Bluetooth lu olsun. Kabloyu bahane edemesin.

müzik dinlemek zorunda mısınız? komple rahatsız oluyorum kapat diyin.

yoksa seninkiler güzel değil benimkileri dinleyelim demek hoş olmaz.

Kulaklık ile isteyen istediği tarz müziği dinlesin.

müzik dinlemek zorunda mısınız? komple rahatsız oluyorum kapat diyin.

yoksa seninkiler güzel değil benimkileri dinleyelim demek hoş olmaz.
Öyle dedim ama burası hapishane değil deyip tı müxiği önce kısık seslw dinliyotdu şimdi normal dinliyor.ofisteki sevmediğim kişiler de kıza gaz veriyo...tam bi işkence

kulaklık tak müzik sesinden rahatsız oluyorum benim tarzım değil falan de. yada kulaklık takmasını rica et

açık açık bu müzik çalarken işe odaklanamadığınızı ve müzik dinlemek istiyosa kulaklık takması gerektiğini söyleyin.

açık açık bu müzik çalarken işe odaklanamadığınızı ve müzik dinlemek istiyosa kulaklık takması gerektiğini söyleyin.
Anlamıyor şu an mesai bitmesine 25 dakika var ve masalara vurup ritim de tutuyorlar aynı zamanda söylüyorlar

Amir yok mu orada

Ben müzik sesi varken çalışamam

Kendim dinlemem oda arkadaşım da dinleyemez

Orası iş yeri çalışma şartlarını ayarlamak da amir patron her kim ise onun görevi

Birincide ona söyler ikinci de amire giderim

Orası nasıl devlet kurumu? Tempo tutmalar falan. Bir müdürünüz vardır sanırım. Onunla konuşun bu kadar rahatsız oluyorsanız.

devlet kurumu olması önemli değilki. amirler biraz gevşek bırakıyorlarsa kahvaltı selfileri facelerde instagramlarda dolaşır.
ama müdürüne soyle sen. o da olmadı silsileyi takip ederek yazılı dilekçe ver

sizde açın müzik ve kapatmayın. çocuk mu bu arkadaş. ne bencillik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…