bir canın ölümüne neden oldum

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.515
4.341
34
merhaba.bu sabah hala etkisinden kurtulamadığım bir olay yaşadım.evimde kedi beslerim ayrıca mahallemizde de beslediğim kediler var.bu sabah pencereden bir tanesinin evimizin önüne kadar geldiğini gördüm aslında yaşadıkları yer evin biraz yukarısında.acıktığı için yemek aradığını anladım.ve evde bir paket sosis vardı.aşağıya inip hem ona hem kardeşlerine vereyim diye düşündüm.indim aşağıya ve pisi pisi diye kediciği çağırıp yukarıya doğru yürümeye başladım.birden yanımdan bir servis arabası hızla geçti.arkamı döndüm zavallı hayvanı yerde çırpınırken buldum yanına gittim kasıldı ve oracıkta can verdi.kendimi suçluyorum.keşke biraz bekleseydim aşağıya inmek için, hayvancağız kendiliğinden kaldıkları yere giderdi sonrada verebilirdim yemek.birde keşke çağırmasaydım yanıma pisi pisi demeseydim.kendimi suçluyorum.hergün bir sürü insan,hayvan ölüyor biliyorum ama dolaylı da olsa bu ölüme ben sebep oldum diye çok üzülüyorum :KK43:

merhaba.bu sabah hala etkisinden kurtulamadığım bir olay yaşadım.evimde kedi beslerim ayrıca mahallemizde de beslediğim kediler var.bu sabah pencereden bir tanesinin evimizin önüne kadar geldiğini gördüm aslında yaşadıkları yer evin biraz yukarısında.acıktığı için yemek aradığını anladım.ve evde bir paket sosis vardı.aşağıya inip hem ona hem kardeşlerine vereyim diye düşündüm.indim aşağıya ve pisi pisi diye kediciği çağırıp yukarıya doğru yürümeye başladım.birden yanımdan bir servis arabası hızla geçti.arkamı döndüm zavallı hayvanı yerde çırpınırken buldum yanına gittim kasıldı ve oracıkta can verdi.kendimi suçluyorum.keşke biraz bekleseydim aşağıya inmek için, hayvancağız kendiliğinden kaldıkları yere giderdi sonrada verebilirdim yemek.birde keşke çağırmasaydım yanıma pisi pisi demeseydim.kendimi suçluyorum.hergün bir sürü insan,hayvan ölüyor biliyorum ama dolaylı da olsa bu ölüme ben sebep oldum diye çok üzülüyorum :KK43:

üzülme sen isteyerek yapmadın ki ve sen iyilik yapmak istedin,demek ki olacağı varmış, üzme kendini sakın

Üzülme canım olacağı varmış. Etkilenmekte Haklısın ama bak bende üzüldüm şimdi.

ne güzel,ne vicdan sahibi bir insansınız siz..

keşke herkes sizin gibi olsa o zaman kötülükler azalır.

sizin suçunuz yok.üzülmeyin.

ay canım bende yaşadım aynı durumu gecenin bir saati evden çöp atası gelsi dışarı çıktım o kadarda cıkma gece gece dediler .ben kokmasın istedim.çöpü attım içeride kedicik varmış:KK43:((((( korkudan yola atlıyıverdi o andada araba geçiyordu kı geçmez sık sık araba yavruyu aldı altına ve oracıkta öldü...bak aklıma geldi..benim yuzunden oldu..çıkmasaydım..kardeşimde dedi sen öldürdün..halen acısı ıcımde saklı..ki onlara adamışım hayatımı:KK43:((((

ne biçim ölüm ya çok sık oluyor.kopekler gibi niye zeki değil bu kediler...atlıyı veriyorlar gözünü karatıp...

sen sebep olmamışsın..inan sen olmasan bile o kedi ordan geçecekmiş vakti dolmuş çünkü...sen sadece ölümüne şahit olmuşsun..onları beslemekle büyük sevap işliyorsun tebrik ederim...

Cok cok uzuldum :KK43:
Ama sizin hataniz degil, dikkatsizlik bile degil sizinki... kendinizi suclamayin, ama ben de boyle bir olaya sahit olsam uzun sure kendime gelemezdim :KK43:

Ben de minik bir kediyi sevmek istemiştim. Ona doğru yürüyünce caddeye atladı araba ezdi. Hala etkisinden kurtulamadım. Keşke sevmek için ona doğru yürümeseydim ölümüne sebep oldum :KK43: Evde beslediğim kedim var hayvanları çok severim. Keşke sevmek istemeseydim :cry:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.bu olayı atlatmam biraz zaman alacak sanırım.aklıma getirmemeye çalışsamda gözlerim doluyor elimde değil.

X