bir çatlak da benim başımda

CathyEarnshaw

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.054
841
683
eski sevgilim ayrıldıktan 2 ay sonra mesj üstüne mesaj atarak benimle konuşmayı başardı.telefonda çok pişman olduğunu beni çok özlediğini sesimi gülüşümü araduğını falan anlattı.bende normal bir biçimde konuştum 2 gün konuştuktan sonra sonra ben buna whats updan mesaj attım gördüğü halde cevap vermedi.üstüne aradım teli açmadı. neyse dedim gündüz aradım meşgule attı toplantıdayım diye mesaj attı şu saate dek de ses seda yok
bende aramadım bu adam ne yapmaya çalışıyor üzmek istiyorsa evt gene üzdü beni

Hasta bu adamlar ya . Son günlerde açılan kaçıncı konu bu . Manyağın biri de bana denk geldi şu sıra .
Hiç kendinizi üzmeyin . Bir şeylerle meşgul olun zaman geçsin .
Dengesizler . Aramayın sizde o arayınca açmayın biraz da o merak etsin

öyle yapacağım zaten.bıktım cidden ya bir tane doğru adam olmazmı.hayır adam öyle konuştuki telefonda inandım

Tam bi dengesiz ya gel gitler yaşıyor belliki seni yoklamaya cekiyor velkide zemin haxirliyor kedin hayatinda biri var inunla ayrıldı sana döndü tekrsr barustiysa sesini kesti yedekte tutuyor sizi yolverin gitsin ararsa acmayin...

ona sevgilin olabilir unutamadığın aşkın da olabilir bilmiyorum bu garip davranışlarına anlam veremiyorum demiştim.oda öyle bir şey yok hayatımda demişti.olsa da diyecek değil zaten.üzüldüğüm adam cevap bile vermedi ya..bir gün önce konuşan adam bir gün sonra ne yapıyor
ha peşinden koşmadım 2 ay bi sefer bile aramadım, ağlamadım sızlamadım ya..illa bunu mu görmek istiyor da uğraşıyor bunu da anlamadım.ianansım tuttu işte inandım.bir de ben arayım dedim gördüğüm muamele de bu .

yapacağın şu güzel arkadaşım o aradığındada ne olursa olsun aşkından ölsende asla açmayacaksın asla cevap vermeyeceksin bir anda sorularını cevapsız bırakarak herhangi bir açıklama yapmadan hayatından çıkacaksın. neden hayatında olasın ki bu kadar değersiz misin? açıklama gereği bile duymadan görüşmeyi kes dengesizlikleriyle baş başa bırak.

bi bakıyım demiş siz onu unuttuuz mu ne alemdesiniz yeni bir ilişki var mı diye bakmış

canım arasada açma, ama hastalık olur yaknının ölümü olur o ayrı, bu saat olmuş aramamışsa kendi bilir, acaba görüştüğü biri vardıda ayrıldı tekrar size mi döndü,sonra barıştı onunla tekrar geri mi çekildi,çünkü bi arkadaşımın başına geçen hafta böyle bişey gelmişti. erkek milleti bu güven olmuyor

sonra noldu buzamanda bi sesi ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…