Bir cevap verebilirmisiniz rica

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
bi hastane isim oldu tomografi icin gebelik varmi yokmu diye beta hcg bakildi 9 agustosta sonuc 1.5 cikti.sonuc negatifti.bazen 25 gunde bir bazen 28 gunde bir adet oluyorum.gecen ay 21 inde olmustum bugunde 28 gune gore olmam lazimdi.gebelik yoktur degilmi olsa cikardi

Adet tarihi yaklasinca 1 küsür cikabiliyor. Adetiniz geciktiyse bidaha tahlil yaptirin onlem almak icin ama gebe sayilmak icin 5 üstü cikmasi gerek.

Süt hormonlarım yuksekte seyrediyordu ve ben ilacli tomografi cektirdim beyinden ve ne benden bi test ne bisey istediler 23 yasindaydim hicte aklima gelmedi cahillik ya da tecrübesizlik diyelim ve ben 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim tabi cok korkmuştum ilk doktora söylediğim ilaclu beyin tomografisiydi doktorda hicbirsey olmaz demisti su an kuzum 6.5 yaşında Allaha hamdolsun turp gibi korkma canim yiyecek ekmegi varsa dünyaya saglikli bir sekilde gelir

Süt hormonlarım yuksekte seyrediyordu ve ben ilacli tomografi cektirdim beyinden ve ne benden bi test ne bisey istediler 23 yasindaydim hicte aklima gelmedi cahillik ya da tecrübesizlik diyelim ve ben 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim tabi cok korkmuştum ilk doktora söylediğim ilaclu beyin tomografisiydi doktorda hicbirsey olmaz demisti su an kuzum 6.5 yaşında Allaha hamdolsun turp gibi korkma canim yiyecek ekmegi varsa dünyaya saglikli bir sekilde gelir
Bende istiyorum canim

Back
X