Bir Çıkar Yol Bulamıyorum

mrstuti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
35
11
48
Merhaba arkadaşlar, umarım anlattıklarımı sıkılmadan okuyup bana biraz destek olup fikir verirsiniz, derdimi sizlere açmak istedim. Nasıl başlayayım, nereden başlayayım hiç bilmiyorum kelimeleri birleştirmekte zorlanıyorum. Dünya iyisi, güzel yürekli, beni her halimle seven, beğenen, bana aşık ve sadık bi adamı kendi aptallıklarım yüzünden kaybetme aşamasına geldim. Sebebini bilmediğim bir şekilde bir süre sonra bahanelerle ayrılmak istediğimi söylüyorum ona. Ve işin akıl almaz kısmı ben de onu çok seviyorum, güzel yüreğini, bana aşkla bakan gözlerini... Bu yaptığım davranışa anlam veremiyorum ve onu kesinlikle kaybetmek istemiyorum Oturup düşündüm, yine düşünüyorum -çünkü o bana bi şans daha verdi oturup iyice düşünmem için- peki ya yine aynı şeyi yaparsam onu sonsuza dek kaybederim.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi kötü yorumlarınıza, değerli fikirlerinize.

Son düzenleme:
İyi değilsin bence İYİLİKTEN SEVGİDEN şımarıyor musun ne ...

Melankolikmisin cnm sen..
Şöyle düsün. Kaybetceksn sonra kimse onun yerini tutmayacak hep aklında kalcak ve ömrün mutsuz umutsz gececek..

Size ilgisi azalınca ya da farklı işleri olunca ayrılmak istediğinizi söylüyor olabilir misiniz? Belki böyle yaparak kaybetme korkusu veriyorsunuz ve size davranışları,kaybetmemek için yaptıkları hoşunuza gidiyordur?

sevsen böyle olmaz sen onun sana olan ilgisinden sevgisinden vazgeçemiyorsun, yoksa onun için değil yani.

bu üzüntün

Neyin kafasını yaşıyorsunuz peki siz?
Sewiyorsan bu yaptığın şey ne peki?

karşınızdaki insanın gerçekten bir soğukluğu, bir kötü hareketi olmadıysa o zaman sizin tedaviye ihtiyacınız var.

bence de sadece sevdiğini zannediyorsun.. onun ilgisine sevgisine çok alışmışsın o yüzden farklı bir tavır görünce afallayıp üzülüyorsun. ama korkarım karşına başka biri çıksa aşık olabilecekmişsin gibi..

yazık çocuğa...........

seven insan boyle davranmaz.. onu kirmaktan, duygularini incitmekten korkar. siz akliniza estiginde ayrilalim diyormussunuz, insan sevdigine pat diye ayrilalim diyemez, dese bile belli birsey onu o noktaya getirmistir.. gulluk gulistanlik gecinip giderken, hele de birlikte oldugunuz adam bu kadar iyi biriyken.. bence siz fok baliginin penguenle oynadigi gibi adamla oynuyorsunuz, gidecegini hissettiginiz anda da tekrar kendinize baglamaya calisiyorsunuz. yazik.

Valla kaç senedir sevilmiyorum sevdiğini söyleyenler vardı sevmemisler megersem. Sahi sevilmek nasıl birşey?

Konuya gelince, sen onu sevsen ayrılmanın a sını aklından gecirmezdin. Ona olan duygunu iyi düşün karar ver derim. Karşındaki de bir insan çünkü duyguları var onun da....

Ona söyle seni fazla sevmesin, el üstünde tutmasın.
Şımarıyorsun derdin bu, net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…