Bir çıkmazdayım nolur yardım edin...

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Bir çıkmazdayım nolur yardım edin arkadaşlar ben bundan 2 sene önce Bi nişan attım çocuk çok kötü biriydi diye ve beni aldattı diye nişanı geri verdim.. Şimdi çok güzel çok mükemmel bir ilişkim var evlilik kararı aldık ve gurbete gidecem çocuğunda annesinin babasınında benim geçmişteki nişan atma olayından haberi var en ince ayrıntısına kadar biliyorlar anlattım en başında 3 gün önce ailece bize kız görmeye geldiler ailesi beni görmeye geldi her şey çok güzel geçti ama bugün bizim evimize gelen akrabalarından bi kadın kalkmış nişanlanacağım çocuğu aramış demiş ki ben bu kızı araştırdım geçmişteki attığım nişan olayıyla alakalı bir sürü söz iftira söylemiş buna yalan yanlış bir sürü şey söylemiş her şey bir anda tersine döndü çok çaresizim kimisi ileride senin başına kalkacaklar sürekli bu olayı diyor kimisi çocuk evlendikten sonra yüzüne vuracak bu olayı diyor kimisi bitir kökten diyor ama ben çok bağlandım çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum herke ileri de çok sıkıntısını çekeceksin bu konunun diyor sürekli bunları yaşayacaksın ne yapacağımı bilmiyorum evleneceğim çocukta kadını susturmuş ama illaki başkaları ailesine yine gidecek bu konuyla nolur yardım edin ben ne yapacam

Son düzenleme:
kadın nişanlınıza ne demiş tam olarak? nişan atma olayında siz karşı tarafa ne yapmışsınız mesela?

çocuk dediğiniz ilişki yaşadığınız adamla konuşup anlatmadınız mı nişan sürecinizi? anlattıysanız endişelenmenize gerek yok birilerinin iftiralarıyla hareket edecek biriyse zaten ayrılın.

edit: iftirayı kim nasıl niye atmış anlaşılmadı. sen mi attın :o

Evet sevmek , bir yola girmek , adım atmak güzel .. ama size inanmak yerine , bir akrabanın sözüne inanan insanlarla dedikleri gibi ilerisi çok zor olur .. hele ki bana inanmayan adam yanımda bile yürümesin

Bence sizin burada yazmadığınız şeyler var. Yoksa halihazırda anlattığınız birşeyin abartılarak anlatılmasından neden korkasınız ki?

Ha ne yaşarsam yaşayayım, eskinin hesabını yeniye vermem. O da ayrı konu.
Ben korkmuyorum ki herkes bu konunun ileride yüzüme vuracaklarını evliliğin böyle olduğunu söylüyorlar

Çıkmazdayım, yardım edin demişsin ya, onu diyorum.
Gizlediğin birşey yoksa çıkmaz da yok demektir.
Ne yapacağımı bilmiyor çevrem ailem ayrıl bu konu seni çok üzecek diyor hep yüzüne vuracaklar diyor ama ben nasıl ayılabilirim bilmiyorum çok mutluyuz çok seviyoruz

kadın iftira atıp kendi kızına mı alacakmış?? ee erkek arkadaşın ne dedi inanıp inanmamak ağızlarını kapamak kendine kaldı

Canim ayrılsan ne olacak bu başkasıylada olacak evlenmeye kalktığında sen kötü birsey yapmadiysan korkma

Bir çıkmazdayım nolur yardım edin arkadaşlar ben bundan 2 sene önce Bi nişan attım çocuk çok kötü biriydi diye ve beni aldattı diye nişanı geri verdim.. Şimdi çok güzel çok mükemmel bir ilişkim var evlilik kararı aldık ve gurbete gidecem çocuğunda annesinin babasınında benim geçmişteki nişan atma olayından haberi var en ince ayrıntısına kadar biliyorlar anlattım en başında 3 gün önce ailece bize kız görmeye geldiler ailesi beni görmeye geldi her şey çok güzel geçti ama bugün bizim evimize gelen akrabalarından bi kadın kalkmış nişanlanacağım çocuğu aramış demiş ki ben bu kızı araştırdım geçmişteki attığım nişan olayıyla alakalı bir sürü söz iftira söylemiş buna yalan yanlış bir sürü şey söylemiş her şey bir anda tersine döndü çok çaresizim kimisi ileride senin başına kalkacaklar sürekli bu olayı diyor kimisi çocuk evlendikten sonra yüzüne vuracak bu olayı diyor kimisi bitir kökten diyor ama ben çok bağlandım çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum herke ileri de çok sıkıntısını çekeceksin bu konunun diyor sürekli bunları yaşayacaksın ne yapacağımı bilmiyorum evleneceğim çocukta kadını susturmuş ama illaki başkaları ailesine yine gidecek bu konuyla nolur yardım edin ben ne yapacam

Bence kadının ne söylediği değil, nişanlınız ve onun ailesi ne demiş o önemli :KK66: eğer nişanlınız arkanızda duruyorsa, sizde bir kusur işlemiş gibi kendinizi sürekli anlatmaya çalışmayın . Sonuçta hiç birşeyi saklamamış, baştan herşeyi anlatmışsınız .
Bence kadına kızıp, arkanızda duran nişanlınıza sırt çevirmeyin . Ha ilerde bunu sorun ederlerse (ki baştan kabul ettikleri birşeyi sonradan niye sorun etsinler ¿) çaresine o zaman bakarsınız .
‘Belki’ler ile hayatınıza yön vermeyin :KK66:

Kadina ne oluyor ki!niye kalkip boyle birsey yapmis..evleneceginiz insan neleri sorun eder neleri etmez biliyorsunuzdur az biraz..ona gore karar verin..sizi seviyorsa her seye göğüs gerer kimseye laf soyletmez..

ne demişki önce onu bi söyleyin ona göre tavsiye verelim ..... çok absürt bi iftiradır bizde deriz ki sizi seven aile size güvenir böyle bi yalana inanmaz deriz yada pek sindirilecek bir sey değildir iclerinde şüphe kalır ve evet başına kakar deriz

Ne yapacağımı bilmiyor çevrem ailem ayrıl bu konu seni çok üzecek diyor hep yüzüne vuracaklar diyor ama ben nasıl ayılabilirim bilmiyorum çok mutluyuz çok seviyoruz

Neden ayrılacakmışsın, çok saçma! Altı üstü nişan atılmış, sanki evlenme vaadiyle milleti kandırıp paralarını dolandırmışsınız gibi davranmayın :)
Sevgilinizin karakteri önemli burada. Her ailede öyle fitneci kadınlardan vardır, sevgilin susturduysa sıkıntı yok ;)

Anlatmadığınız ayrıntıyı anlatırsanız size yardımcı olmaya çalışabiliriz belki? İftira neyle ilgili? Başa kalkılacak bişey zaten iftira olmaz. İftira da zaten başa kalkılmaz adı üstünde iftira.

Hiç de öyle olmuyor merak etme eğer birbirinize guveniyorsaniz yoluna devam et o kadinin amacına ulaşmasına izin verme sakin sadece siz ikiniz mutlulumusunuz ona bak sen

Yüzünüze vuracakları olay ne ? Bir kaç kişi sormuş cevap vermemişsiniz. Eski nişanlınızla yaşadığınız birliktelik vs gibi bir şey mi ?

Eğer sakladığın bir şey yokta sadece kadının bazı şeyleri abartarak anlatmasıysa olay çözüm çok basit. Nişanlına ve ailesine, insanlar ne çok seviyor yalan yanlış dedikodu yapmayı, insanın günahını ne kolay alıyorlar Konuşa konuşa büyütmüşler herşeyi Türk milleti işte diyeceksin. Nişanlınada benim anlattığım gibi eğer bana güvenmiyorsan hiç evlenmeyelim güveniyorsan böyle saçma şeyler için benden şüphe duyma diyeceksin. Bitti. Niye ayrılma falan mevzu oldu ki?Ayrıca tüm nişan atanlar bekar mı kaldı sonra, saçma.

Back
X