• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Çizgi Klasiği: Clementine

belli bir kuşağın vazgeçilmezi işte, bu arada avatarın çok şekermiş opuyorumnanaktan

evet hatta çızgıfılımler çok azdı...35 bolum oldugunu bıle hatırlamıyorum..sankı daha çok seyrettım....
voltran vardı...uçankaz vardı estaban vardı...
boylemı yazılıyordu emın degılım...yakari vardı kızlderılı ço,cuk...yaaaaaa ne gunlerdı beaakannehir...

eneeeeeemmm klementiiiyynn hihoyyyt hani sabah kalkınca insanın ağzında bazen bi şarkı olur ya, benim de bazen klementin oluyo, bunu da korkudan bizi altmıza şeettiren sayko sahnelerine bağlıyorum :1shok: ama ne zaman o müziği mırıldansam annemin tarhana çorbası ve sobanın yanında clementine izlediğim günler geliyo :a015:

tuce seni yeşil gördüm, indirdiğim kılemontin vidyolarının kalitesini sormuştun fikir olsun die vidyonun capslerini koyuyorum.. eski animeler için fena değil derim...

Eklentiler

• $Clémentine - 01 - Le_sinistre_Mollache[16-58-52].webp
    $Clémentine - 01 - Le_sinistre_Mollache[16-58-52].webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $Clémentine - 01 - Le_sinistre_Mollache[17-01-52].webp
    $Clémentine - 01 - Le_sinistre_Mollache[17-01-52].webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 100
  • $Clémentine - 02 - La.Fuite.En.Ballon[22-21-24].webp
    $Clémentine - 02 - La.Fuite.En.Ballon[22-21-24].webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 97
eneeeeeemmm klementiiiyynn hihoyyyt hani sabah kalkınca insanın ağzında bazen bi şarkı olur ya, benim de bazen klementin oluyo, bunu da korkudan bizi altmıza şeettiren sayko sahnelerine bağlıyorum :1shok: ama ne zaman o müziği mırıldansam annemin tarhana çorbası ve sobanın yanında clementine izlediğim günler geliyo :a015:
ne güzel, anılara müzikler eşlik ediyor bazen opuyorumnanaktan
yaa bi de calimero var dı kafasında yımırta kabuğu olan siyah cifcif gamyoncuiremsu
ona da konu açmak lazım, çok tatlıydı çok :kedi:kaydirigubbakcemile2
tuce seni yeşil gördüm, indirdiğim kılemontin vidyolarının kalitesini sormuştun fikir olsun die vidyonun capslerini koyuyorum.. eski animeler için fena değil derim...

gerçekten de hiç fena değil, altyazı da varsa tadından yenmez bu kaydirigubbakcemile3

narasın altyazı mafoldumben memlekette o kadar fransızca eğitim veren anadolu liseleri, kolejler varken bi Allahın kulu da şu diziyi çevirip koymamış kenara. mafoldumben

ah ahh ya baya bi etkilendim bu resimleri görünce hayal mayal hatırladığım karakterler gözümün
önüne geldi...o zamanlar tırsıyodum bunları görünce :)

benimde unutamadigim ciftlik kizi anne ve heidi vardi dvd ariyorum fakat bulamiyorum..

Back
X