Bir cm acilma cok korkuyorum

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
30
Kizlar 28+1'im
Cok agrim var
Acile gittik
Ebeler alttan muayne etti 1 cm acikligim varmis
Doktora gorun yarin dedi
Erken dogum olur mu cok korkuyorum
Ya bebegime bisey olursa
Agir enfeksiyonum varmis
Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim :(

Burda 20 haftalıkken daha fazla açığı olan bir üye vardı
Dikiş atılmıştı
Sizinki küçük dikişe gerek duyar mı bilmiyorum ama zaten çoğu gitmiş azı kalmış
Yatarsınız geri kalan süreçte
Yarın doktorunuz içinizi rahatlatacak inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi

1cm açılma önemli bir şey değil. Korkmayın. Doktora görünün o gerekeni yapar zaten. Çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Korkulacak birsey yok stres yapip kendinizi daha cok uzmeyin. Dikisle kurtarirlar cok fazla degilmis aciklik

Korkmayin, 1cm hic birsey. Öyle haftalardir dolanan hamileler var. Ve eger dogum olursa, artik hayatta kalmasi icin 26. haftadan sonra diyorlar. Siz 29 haftaliksiniz. Yani korkmayin. Keske o hemsirelerde sizi bu kadar korkutmasaydi :(

Canım konuş bebekle, çok erken de, bı de 1cm açıklıkla haftalarca duran var korkma. Yarın enfeksiyon tedavini de yaptır.

Öncelikle şöyle soyliym ablamda 4 aylık hamile onada enfeksiyon var güya dediler enfeksiyon yok muş...
1 cm açıklığa gelince annem baba hamileyken çok çekmiş ben 5 6 ay karnındayken baya bi dikmişler demem o ki inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alcaksın

Bugun gitsrn yarini beklemesen? 1 cm az erken mudahale edilirse bisey olmaz merak etme. Ama bugun bile gidebilirsin bence. Hem de hic korkma Allahin izniyle biaey olmaz ama gozlem altinda olmalisin. Bu arada yasam sansi 27 haftadan den sonra yuksek. Kendini korkutma

Burda böyle tatil gününe denk gelirsen, nöbetçi drun olduğu bir yere git canım. 1 cm açıklık çok önemli değil. Ayaklarını yükseğe dik sadece wccye kalk. Yarın Dr yapılması gerekeni soyler. Yaşamamış diye korkma küçücük doğan yaşıyor , gününe gelen olebiliyor. Yani Allah ömür verdiyse yaşar, stres yapma. :KK200:

Kizlar 28+1'im
Cok agrim var
Acile gittik
Doktora gorun yarin dedi
Ya bebegime bisey olursa
Agir enfeksiyonum varmis
Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim :KK43:
Korkma canım stres yapma ve yat.haftalarca 1cm aciklikla bekleyen oluyor benim ilk gebelikte dogum sancim baslamisti ilacla ve yatarak 4hafta bekledm.

Geçmiş olsun, açıklık için hemen bi çözüm bulur doktorun. Sık karşılaşılan bir problem, yapılması gerekenlere de dikkat edersin. Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle

Açıklık değil, "ağır enfeksiyon" bunu bu kadar riske sokan. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. 28 haftalık doğan bebek komplikasyonsuzsa yaşıyor tabii. Ama enfeksiyon hafife alınmaması gereken bir şey, hem anne hem bebek için. Enfeksiyon varsa, hem de ağır enfeksiyon varsa niye eve göndermişler anlamadım. Tedavi başlatmaları gerekirdi. Kendi dokrunuzu arayın bence hemen. Onun tavsiyesiyle hareket edin.

Açıklık değil, "ağır enfeksiyon" bunu bu kadar riske sokan. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. 28 haftalık doğan bebek komplikasyonsuzsa yaşıyor tabii. Ama enfeksiyon hafife alınmaması gereken bir şey, hem anne hem bebek için. Enfeksiyon varsa, hem de ağır enfeksiyon varsa niye eve göndermişler anlamadım. Tedavi başlatmaları gerekirdi. Kendi dokrunuzu arayın bence hemen. Onun tavsiyesiyle hareket edin.
Ya bısey sorabılırmıyım bende benimde bebegım kasıklarda baya oynuyor suan Bı sorun yok ama acaba asagıya dogrumu inmeye baslamıstır. Gercı bazen ust tarafta oluyo oynaması bazen alt tarafta bende korkuyorum erken dogum olur diye doktorum gecen ay sorun yok dedi ama yine de dusunmeden edemiyorum.

Canım benim suyun gelmedikce korkma merak etme bir sürü iğneler ilaçlar var ben 3 dk da bir sanciyla 31. Hafta hastaneye gittim yüzde doksan bu gün doğacak dediler ama ilaçlarla 6 hafta durdu şükür. Bol bol yatacaksin. Yukarılara uzanmak ve ilişki yasak. Enfeksiyon için de varsa ev yapimi elma sirkesi tüketmeni tavsiye ederim. Onun bir doğum günü var ve o gün doğacak bunu unutma :) Rabbim sağlıkla sıhhatle sizi birbirinize kavustursun

Kizlar 28+1'im
Cok agrim var
Acile gittik
Doktora gorun yarin dedi
Ya bebegime bisey olursa
Agir enfeksiyonum varmis
Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim :KK43:
Hic korkma ve sakin olmaya calis canim. Ayrica yasayp yasamayacgni Allah bilir. Arkdsm 30.haftada dogum yapti biraz kuvezde kaldi ama yasamakla alakali bi muhabbet olmadi. Bazi drlar gereksiz korkutuyor. Hatta nacizane tavsiyem baska drada gozukun. Sizi rahat ettrck bi dra. Enfeksynunuz ins en kisa surede gecer. Bebeginizede sag salim kavusursnz ins

Back
X