- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi 1impossiblelove
32.haftamda benim 2 cm açıklığım vardı, doktor yürüyüşü iş yapmamı ilişkiyi yasaklamıştı ve bide korse vermişti doğuma kadar o korseyi taktım bebek aşağı baskı yapmasın açıklık ilerlemesin diyeymiş. Ve 2 gün hastanede yatmıştım. Olurda erken olursa diye ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bebeğim için. Bende de enfeksiyon çoktu, idrar yolu enfeksiyonu yani. Ki zaten bu idrar yolu enf kasılmaları çok tetikliyormuş. Sonuç olarak bende çok stres yapmıştım ama sonra eşimin desteğiyle stres yapmamaya çalıştım, anladımki aslında rahat olursan iyi düşünürsen herşey daha iyiye gidiyor. Oğlumu 39+3te aldım kucağıma ve çok şükür şuan 6 aylık. Ha birde bize bir hoca tanıdığımız eşin her gece elini karnına koyup ayetel kürsi okusun ve “Rabbim sen emanetini bize bağışla” desin demişti. Doğuma kadar her gece öyle yaptık. Kendini strese sokma, stres üzüntü hepsi tetikliyor çünkü bebeğin hissediyor seni. Doktora bi görün bakalım nasıl bi yol izleyecek, enfeksiyon için fitil falan veriyorlar. İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Rabbim size bağışlasın yavrunu..