3 yasinda kizim var....ama ben bittim
bu yas ta ve ilk cocukta bukadar biktiysam ileriyi dusunemiyorum...dunyanin en guzel diygusunu rabbim.bana da tattirdigi icin hep sükrediyorum rabbim.yoklugunu gostermesin ama hep.agresifim sinirden oluyorum.buaralar....hastaligimi bile ayakta geciriyorum onun pesinde dort donuyorum...annelik boyle birsey elbet ama.bedenim.yoruldu galiba...bu butun annelerde de mutlaka oluyordur...cok yaramaz oldugundan annemlerde bile diken ustundeyim kalmaya falan hic gitmek istemiyorum...eve komsu gelse.cocuguyla oturup 10.dk rahat rahat muhabbet edemiyorum..hep stresle geciyor arkadasla.m7habbet edicwme onla ilhileniyorum ve mutsuz.oluyorum.bu durumdan...olmayan.birseyi.oldurtmaya calismak.istemesi aglama krizleri ben utaniyorum.artik kimseyle.gorusesim.yok bundan sonra...zaten kimsede anlayis yok..kucuk deyipte olsun diyen yok...herkez ne yaramaz ay biz gidelim ay cocuguna az bise de falan...akli erse zaten yapmaz ben yeterince guzel.egitim.verdigimi dusunuyorum ama kesif donemindeki bir cocugu da robot gibi yetistiremeyiz malum....en onemliside ise girip.calisamiyorum bakicak kimse yok bakici falanda istemiyorum...zaten bana bagli cok calismami istemiyor calismanin ç si gecince aglama krizlerine giriyor bende vicdan yapiyorum evde onunla duruyorum...az daha buyusun oyle calis diye de birsey yok galiba okul.isi var kim.alip.goturcek hem okul caginda bana daha da muhtac.olmayackmi.. .annelik.cok.zor arkadaslar lutfen heves ugruna cocuk yapmayin ..tamamen kendinizi ona adamaya hazirsaniz cocuk yapin...rabbim.evlatlarimizi korusun analara da sabir versin![]()
neden krese vermiyorsunuz?
o cocuk enerjisini nerde atsin,evde ne kesfetsin ki?
daralir bunalir hakli.
verin haftanin 3 tam gunu krese,bakin nasil degisiyor siz bile sasacaksiniz.
benim oglumda benim canimi okudu bi donem,Allah affetsin isyan bile etmisimdir sinirden ama krese baslattim,o da bende mutluyuz.
3 yasindaki cocuga sadece anne yetmez,okula arkadasa ihtiyaci var.