Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemek seninyavrun kaç yaşında?
Rebel çok geçmiş olsun canım.
slm benimde ikinci bebek olacak 6 aydır olmuyor birinciyi kaybettik 4 gün yaşadı kız olmuştu şimdi ikinci olmuyor 24 rengli tarihim bakalım umutla bekliyorum allahım isteyen herkeze nasip etsin 24 nü sabırsızlıkla belliyorum
merhaba benimde 8 yaşında oğlum var ikinci için 7 aydır uğraşıyoruz ama nafile olmuyor umarım allah herkesin kalbine göre verir
merhaba kızlar. Bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.9 yaşında bir oğlum var.yaklaşım 1 senedir 2.çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor.Bunun için geçtiğimiz haziranda miyom ameliyatı bile oldum.Aralık ayından itibaren korunmayı yine bıraktık .Ocak ayında adetim 20 gün gecikince"tamam bu sefer oldu" dedim ama bu seferde dr. um pco'lu olduğumu söyledi.Yaaa bu işler ne zormuş.Halbuki oğlumda korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum.
geldiiim ...... bende bebek istiyorummm...
benimde bi kızım var 9 yaşında.....
bizde ona kardeş istiyoruz...
ama henüz bi gelişme yook...
1 yıldır uğraşıyorum...
tedavideyim yine olmuyor..
hayırlısı allahtan...
bekliyorum kendi adıma ümitle...
bende varım kızlar.1 ay önce 9 haftalık bir düşüğüm oldu.ayrıca büyükte bir miyomum var.bunula hamile kalma diyor doktorum.ameliyat diyor ama onunda riskleri var.rahmim alınabilinirmiş.yani anlayacağınız çıkmaz sokaktayım. hayır dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur.