Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyorduk çocuk olmadı doktora gittik bende bir şey çıkmayınca eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç azosperm ve dünya başımıza yıkıldık hiç beklemiyorduk. tek seçenek tüp bebek çok korkuyorum ama mecburen yapılacak tabi tese de sperm bulunursa benim gibi arkadaşlar varsa bekliyorum lütfen
selam ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyorduk çocuk olmadı doktora gittik bende bir şey çıkmayınca eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç azosperm ve dünya başımıza yıkıldık hiç beklemiyorduk. tek seçenek tüp bebek çok korkuyorum ama mecburen yapılacak tabi tese de sperm bulunursa benim gibi arkadaşlar varsa bekliyorum lütfen
Biz o birini bile bulamıyoruz,belki de ömür boyu anneliği babalığı tadamayacağız, dünya neden başınıza yıkılacakmış,şükür deyinki Allah evladınızı size bağışlasın.
cnm senın bebegın var dunyan basına yıkılmıs bız ne yapalım
yıllardır azoyla ugrasıyoruz sonuc koca bı 0 gene senın avunacak bı evladın olmus sukret bence ama
azoyu ogrenıpte uzulmemek elde degıl dogru
sız nerde test yaptırdınız acaba
AHHH AHHHH şükür de canım ya hiç tatmasaydın anneliği keşke birtane yavruyu bizde görseydik umrumda bile olmazdı azo mazo 19 yılı devirdik daha azoyla ugraşıyoruz hiç olmadan azo olsaydınız nolurdu bak şansınız varmış anne diyenin var .![]()
al benden de o kadar .... bizim dünya yıkılsa bizim başımıza yıkılırdı... elindekine şükür etmeli bence de ... benim bir tane olsa ikinci olur munun derdine bile düşmem yeter ki anne baba oma duygusunu biz de tadalım.... haline şükret arkadaşım üzülebilirsin illa ki ama dünya başıma yıkıldı dersen... veren allah değil mi.... hakkınızda hayırlısı olsun
selam cemrem benim eşim memur o yüzden diyarbakırayız ben ankaralıyım testi diyarbakırda yaptırdık ocak 18 de ankaraya gideceğiz sperm testi yapıldı 0 sperm çıktı ve birde hormonlar fırlamış sizide çok iyianlıyorum insanoğlu böyle nankör işte bir tane istediği oldumu bir daha diyor sen ne durumdasın kaç tüp bebek yaptırdın eşinin son durumu ne sakıncası yoksa anlatırsan sevinirim
cnm senın bebegın var dunyan basına yıkılmıs bız ne yapalım
yıllardır azoyla ugrasıyoruz sonuc koca bı 0 gene senın avunacak bı evladın olmus sukret bence ama
azoyu ogrenıpte uzulmemek elde degıl dogru
sız nerde test yaptırdınız acaba
AHHH AHHHH şükür de canım ya hiç tatmasaydın anneliği keşke birtane yavruyu bizde görseydik umrumda bile olmazdı azo mazo 19 yılı devirdik daha azoyla ugraşıyoruz hiç olmadan azo olsaydınız nolurdu bak şansınız varmış anne diyenin var .![]()
Biz o birini bile bulamıyoruz,belki de ömür boyu anneliği babalığı tadamayacağız, dünya neden başınıza yıkılacakmış,şükür deyinki Allah evladınızı size bağışlasın.
al benden de o kadar .... bizim dünya yıkılsa bizim başımıza yıkılırdı... elindekine şükür etmeli bence de ... benim bir tane olsa ikinci olur munun derdine bile düşmem yeter ki anne baba oma duygusunu biz de tadalım.... haline şükret arkadaşım üzülebilirsin illa ki ama dünya başıma yıkıldı dersen... veren allah değil mi.... hakkınızda hayırlısı olsun
günaydın zeynep bende senin gibi aynı kaeri yaşıyorum bizimkisi belli değil neden olduğu tüp bebek düşünmüyormusunuz
canalarım benim Rabbim inşallah gönlünüzdeki bebeği size kısa zamanda verir,kucaklarınızı doldurur:)))
ama lütfen bir arkadaşımız burda bir şeyler yazdığı zaman onu yrgılamayın ,burası problemleri el birliğiyle çözüm bulma topiği,ister bir olsun ister hiç olmasın bize düşen o arkadaşa yardım etmek sitem etmek değil:))))
Allaha emanet olun:)))