Erkek İnfertilitesi Bir çocuktan sonra eşi azosperm olanlar buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz düşünüyor musunuz

Evet zeynep bizde düşünüyoruz ocak ayında ankaraya gidiyoruz. Neden olduğunu araştırmak için tek tesellimiz kanalların tıkanık olması.Eşim 20 yaşlarında bir varikosel ameliyatı geçirmiş ama ondan sonra çocuğu olduğu için önemsemedik zaten oğlumda 10 aydan sonra oldu. sen hangi şehirdesin ve hangi doktora gidiyorsun

Canım ınşallah herşey umduğunuz gibi olur .Biz ankara dayız .suan bir doktorumuz yok .eşimin kullandığı macun bittiginde inşallah başlayacağız tedaviye .hakkimizda hayirlsi olsun

biz öğrenelide 2 ay oldu ilk duyduğumdaki şoku atlattım şimdi daha rahatım bu konuda. O macun ne işe yarıyor tam olarak zeynep sperm saysınımı artırıyor. Bu arada benim ailem ankarada sen nerde oturuyorsun bizimkiler etimesgutalar

canım aktara eşim durumunu anlatmış.oda macun hazırlamış sperm oluşması için .2 ay kullanacaksın demiş.biz mamakta oturuyoruz.

anladım sen bir kullan eğer faydasını görürsen bana aktarın adresini verirsin bende yaptırtırım ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz. Zaten o zaman sperm testi yapılır yükselmişse çıkar

inşallah canım .faydası olursa herkesle paylaşmak isterim.1 kavanozu bitirdik 2. bitince test yaptıracağız inşallh çıkış olur.testten sonra sonuca göre tedaviye başlayacağız.büyük ihtimal kaan aydos olur.

Back
X