• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Novaart ve tüp bebek

Tüm mesajlarınız öyle.
Bu tip başlıklarda herkes kendi deneyimini paylaşırken sadece bana mı takıldınız... :) Ben en fazla bir kaç başlıkta deneyim oneri paylaşmısımdır hepsi bu... Bu tip bi yorumla on yargılı yaklaşmanızı doğru bulmadım.....

Bende oraya gittim bilgi aldım tedaviye gerek kalmadan da gebelik haberimi aldım. Umarım isteyen herkes kolaylıkla şifa olacak yeri bulur.

Sizin gibi ön yargılı insanlara denk gelmez.
İyi günler,

Bu tip başlıklarda herkes kendi deneyimini paylaşırken sadece bana mı takıldınız... :) Ben en fazla bir kaç başlıkta deneyim oneri paylaşmısımdır hepsi bu... Bu tip bi yorumla on yargılı yaklaşmanızı doğru bulmadım.....

Bende oraya gittim bilgi aldım tedaviye gerek kalmadan da gebelik haberimi aldım. Umarım isteyen herkes kolaylıkla şifa olacak yeri bulur.

Sizin gibi ön yargılı insanlara denk gelmez.
İyi günler,
Mesajlarını gizle paralı ajan 100 mesajın 80 i öyleyse doktor da güven vermiyor maalesef

Mesajlarını gizle paralı ajan 100 mesajın 80 i öyleyse doktor da güven vermiyor maalesef
komiksin işim gücüm yok ajanlık yapıcam burda :) ay bana bulaşma arkadaş ben kendi halinde insanım. Seninlede muhattap olamam allah yolunu acık etsin uzak dur benden

Back
X