Bir çözüm yolu arıyorum yardımcı olun bayanlar

vip filoritta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
83
7
1
32
Mrb ben 23 yasında 5 senelik evliyim.Severek evlendim.1yıldır ailemden uzakta başka bir sehire taşındım.Taşındıktan sonra içime kapanık asosyal bir insan oldum.Normalde hiperaktif girişken konuşkan bir yapım vard.Alışırım dedim ama yapamadım..Psikolojik iyice bozuldu. Sürekli ağlıyorum .çok duygusal olmaya basladim.herşeyi kafama takar oldum.Ne bir akraba nede bir arkadaş nede bir Komşum yok.Telefon elimden düşmez sürekli telefonla konusuyorum.ama artik buda fayda etmedi.hic konuşmuyor um.bazen bir bayan ile oturup bir kahve içip muhabbet etmek istiyorum ama yok.Herkes bana çok uzak geliyor. eşini ikna edemiyorum. Eşimin isi burada daha iyi ama ben coktum.çok kötüyüm.edimi nasil ikna edebilirim. veya bu yasadiklarimin üstesinden nasil gelebilir im. Okuyan yorum yapan herkese TSK ederim

Anladigim kadarı ile çalışmıyorsun. Bu yuzden de bunalıyoraun. Halk egitimde cok guzel hem hobi olacak g ogrenecegin hemde zamanın gecirecegin kurslar var oraya git derim. Spora gidebilirsin. Kuran kursuna gidebilirsin. İngilizce kursuna ehliywtin yoksa ehliyet kursuna git.
Kensine ugraslar bulursan hem ortam kazanirain cevre edinir hem bu psikolojiden kurtulursun. Esinin yaninda olman en iyisi. Iş sonucta keyfi gelmemis oda. Örgü ölebilirsin insan psikolojisine iyi gelir.

Çok tesekkur ederim.Halk eğitim kurslarına baktım şuan için kurs yok.Maddi durumuz yok olmus olsaydı giderdim İngilizce kursuna.Örgü de aldım.demedim ama olmadı.sıkılıyorum.TSK ederim

Halk egitim ya da belediyelerin kurslari her yil eylul ayinda kayit alir bilginiz olsun. Ama spor merkezleri her donemde muhtemelen kayit aliyordur.

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama belediyelerin kurslari varsa oralarda dil kurslarini ucretsiz bulabilirsinjz

Mrb düzcede ikamet ediyorum. Bilginiz var mı. .kayıt için şimdi de gitmem gerekir

Mrb düzcede ikamet ediyorum. Bilginiz var mı. .kayıt için şimdi de gitmem gerekir
Halk egitim merkezleri disinda duzce belediyesinin de actigi kurslar varmis simdi gordum internette.

http://m.duzce.bel.tr/detay.asp?id=31294

Kayitlari bitmis yine. Aklinda olsun bu tarz kurslar hep eylul ekim de baslar. Bende istanbulda buyuksehir belediyesinin kurslarinsa calisiyorum yabi bizim kurslarimiz cok kapsamli kac brans var bilmiyorum artik en son 350 lerdeydi. Ama incele mutlaka orda da sana uygun kurslar vardir...

Biz evlendik ve kendi memleketimizde evkendik. 4 sene orda yasadik.Ama şimdi 1 yıldır.düzce te tasindik Ailem ise doğuda yasadıgim şehirde akraba aile arkadaş hic kimse yok. bende esimi ikna edip memlekee gitmek istiyorum
Dr gittim .hic bir problem yok.Strese bağlı bebek sahibi de olamıyorum.Gecen sene vur düşük yaptım.

Esinizi bırakıp gitmeniz sirf sıkıyorum diye mantik degil. Dedigim gibi internetten bakin surekli takip edin halk egirim ve belediye kurslarını ... eliniz yatkin madem bir bayan koafor yanina girip çalışın . Hem para kazanirsiniz hemde sıkılma problemi kalmaz ortada

Arada düşünüyorum gitmeyi ama sevgim engel oluyor. Gitmeyi düşünmüyorum ama ikna etmek için ugrasiyorum

Biz evlendik ve kendi memleketimizde evkendik. 4 sene orda yasadik.Ama şimdi 1 yıldır.düzce te tasindik Ailem ise doğuda yasadıgim şehirde akraba aile arkadaş hic kimse yok. bende esimi ikna edip memlekee gitmek istiyorum

Konu hamilelik bolumunde olunca ben de bebek icin ikna etmeye calisiyorsunuz sandim.
Bence orada cevre edinmeye calisin. Evet biliyorum baska bir sehre alismak zor ama memleketinde olup issiz olmak da guzel bir sey degil.
Insanin dogdugu degil doydugu yer derler.

Resmen beni anlatmişsin canım ya ama sana tavsiyem mutlaka bi kursa yazil orda hem kafan dağılır hem çevre yapabilirsin ben memlekete gidince diyorum ki konuşmayı unuttum cümle kuramaz olmuşum şimdi bende kursa yazilmayi dusunuyorum iki yıldır bende içime kapanmıştım şimdi komşularla görüşmeye basladim yüksek sesle kitap okuyorum esimde konuşkan birisi değil gerçekten seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum

Arada düşünüyorum gitmeyi ama sevgim engel oluyor. Gitmeyi düşünmüyorum ama ikna etmek için ugrasiyorum
Bende sirf bu skntilari yasamamak icin kendi memleketimden briyle evlendim. Aileye cok alismis bi kizin disarida yasamasi zor oluyo gercekten. Bende hep annemle buyudum hic ayrilmadm arkdslarimla bile dsari ckmazdim varsa yoksa ailemdi. Sukur suan ayni sehrdeyz hamileyimde ama cocuk olmasi snn aile ozlemini bastirmicak yani. Dr a bile esimle degil annmle gidiyorum bende. Eger esin gitmek istemiyorsa aileni baska baglayan bsy yoksa onlar yanina gelsin cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…