- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
-
Mrb düzcede ikamet ediyorum. Bilginiz var mı. .kayıt için şimdi de gitmem gerekirHalk egitim ya da belediyelerin kurslari her yil eylul ayinda kayit alir bilginiz olsun. Ama spor merkezleri her donemde muhtemelen kayit aliyordur.
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama belediyelerin kurslari varsa oralarda dil kurslarini ucretsiz bulabilirsinjz
Halk egitim merkezleri disinda duzce belediyesinin de actigi kurslar varmis simdi gordum internette.Mrb düzcede ikamet ediyorum. Bilginiz var mı. .kayıt için şimdi de gitmem gerekir
Halk egitim merkezleri disinda duzce belediyesinin de actigi kurslar varmis simdi gordum internette.
http://m.duzce.bel.tr/detay.asp?id=31294
Kayitlari bitmis yine. Aklinda olsun bu tarz kurslar hep eylul ekim de baslar. Bende istanbulda buyuksehir belediyesinin kurslarinsa calisiyorum yabi bizim kurslarimiz cok kapsamli kac brans var bilmiyorum artik en son 350 lerdeydi. Ama incele mutlaka orda da sana uygun kurslar vardir...
Bende kaç kez baktım sureleri gecmis kurslar.Belediye te gidip oradan mı kayıt yapılır şuan var mı yani
Kaç kez aradım yardimci olmadilar.siz bir yardimci olsaniz .Hangi kurs olması önemli degil.ama benim elimin yatkin olduğu bayan kuaförlükBende kaç kez baktım sureleri gecmis kurslar.
Biz evlendik ve kendi memleketimizde evkendik. 4 sene orda yasadik.Ama şimdi 1 yıldır.düzce te tasindik Ailem ise doğuda yasadıgim şehirde akraba aile arkadaş hic kimse yok. bende esimi ikna edip memlekee gitmek istiyorumEsinizi neye ikna etmek istiyorsunuz anlamadim?
Dr gittim .hic bir problem yok.Strese bağlı bebek sahibi de olamıyorum.Gecen sene vur düşük yaptım.Biz evlendik ve kendi memleketimizde evkendik. 4 sene orda yasadik.Ama şimdi 1 yıldır.düzce te tasindik Ailem ise doğuda yasadıgim şehirde akraba aile arkadaş hic kimse yok. bende esimi ikna edip memlekee gitmek istiyorum
Bebeğim olsaydi belki bebekle vakit geçirirdim.ama oda yok .Bende ki bu sikinti stress hormonlari etkiliyor. Doktorum burdan tasin memleketine git dedi.ama Esim ikna olmuyorDr gittim .hic bir problem yok.Strese bağlı bebek sahibi de olamıyorum.Gecen sene vur düşük yaptım.
Arada düşünüyorum gitmeyi ama sevgim engel oluyor. Gitmeyi düşünmüyorum ama ikna etmek için ugrasiyorumEsinizi bırakıp gitmeniz sirf sıkıyorum diye mantik degil. Dedigim gibi internetten bakin surekli takip edin halk egirim ve belediye kurslarını ... eliniz yatkin madem bir bayan koafor yanina girip çalışın . Hem para kazanirsiniz hemde sıkılma problemi kalmaz ortada
Biz evlendik ve kendi memleketimizde evkendik. 4 sene orda yasadik.Ama şimdi 1 yıldır.düzce te tasindik Ailem ise doğuda yasadıgim şehirde akraba aile arkadaş hic kimse yok. bende esimi ikna edip memlekee gitmek istiyorum
Bende sirf bu skntilari yasamamak icin kendi memleketimden briyle evlendim. Aileye cok alismis bi kizin disarida yasamasi zor oluyo gercekten. Bende hep annemle buyudum hic ayrilmadm arkdslarimla bile dsari ckmazdim varsa yoksa ailemdi. Sukur suan ayni sehrdeyz hamileyimde ama cocuk olmasi snn aile ozlemini bastirmicak yani. Dr a bile esimle degil annmle gidiyorum bende. Eger esin gitmek istemiyorsa aileni baska baglayan bsy yoksa onlar yanina gelsin cnimArada düşünüyorum gitmeyi ama sevgim engel oluyor. Gitmeyi düşünmüyorum ama ikna etmek için ugrasiyorum
Bende sirf bu skntilari yasamamak icin kendi memleketimden briyle evlendim. Aileye cok alismis bi kizin disarida yasamasi zor oluyo gercekten. Bende hep annemle buyudum hic ayrilmadm arkdslarimla bile dsari ckmazdim varsa yoksa ailemdi. Sukur suan ayni sehrdeyz hamileyimde ama cocuk olmasi snn aile ozlemini bastirmicak yani. Dr a bile esimle degil annmle gidiyorum bende. Eger esin gitmek istemiyorsa aileni baska baglayan bsy yoksa onlar yanina gelsin cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?