• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir daha bakmadan almam!...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar o kadar siniliyim ki?site ismi vermek istemıyorum ama
yaklaşık 20 gündür beklettikleri yetmıyor gibi birde berbat bir ürünle karsılastım
banyo dolabı aldım şu uzun boylu raflı olanlardan malzemesi berbat kirli kenarları dökülmüş kalitesiz işçilik kurulumla ugrasıyorum ağlaya ağlaya bir hal oldum ne yaptımsa olmuyor meğer yanlış parça vermişler ,ayaklarıda çıkmadı şimdi arayıp desem efendim doğru parça değişimi istiyorum onuda 20 gün bekletirler birde işin tuhafı müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum şikayet sitelerine yazıcam bu siteyi... yarım yamalak yaptım dolabın heryerinde boşluk oturmuyor tam vurukları çizikleride cabası... aman bu alışveriş sitesinden uzak durun!... isim isteyene özel mesaj atarım...bundan sonra bakmadan almıcam ucuza mı alıyoruz şimdi kurulumu kendimiz yapınca valla 50 tl verip kurdururdum ben bu kadar uğraşacağımı bilsem... çok yoruldum çok sinir oldum haksız kazanç sağlıyorlar kesinlikle...

hangi site ve hangi ürün? ben de düşünüyordum internetten almayı özelden atar mısın

Site adını söyleyin bence bizde mağdur olmayalım

Arkadaşım bana da sitenin ismini verir misin?ona göre alışveriş yaparım
İnternet ne yazıkki öyle.ne geleceği belli olmayan olmuyor,sürpriz yumurta misali

iade de sorun çıkıyormuş araştırdım parayı geç iade ediyorlarmıs riske girmek istemedim...
Kullanamayacaginiz bir seyi elinizde tutmaktansa iade edin, varsın geç versinler parayı. Şikayetinizi de yapın. Hatta sikayetvar a yazın orda görsün en azından insanlar. Ordan yorum okuyup caydigim cok oldu.

yasaktır belki diye yazmadım yasakla uyarı alırım arkadaşlar
site adı evidea.com

Aaa iyiki söyledin arkadaşım. Bende kaç gündür bakıyordum, ne güzel ürünler var diye.
benim şansıma böyle olmuştur diyeceğim ama herkes şikayetci canım kendim bizzat müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum 40 dakika beklettiler sıkılıp kapadım her anlamda ilgisiz bir firma

site adını yazacaksınız ki başkaları da mağdur olmasın, site sahipleri kendilerine çeki düzen versin?!

yasaktır belki diye yazmadım yasakla uyarı alırım arkadaşlar
site adı evidea.com

Bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar.
Hakikaten iğrenç biz de bir problem yaşamıştık..

Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun.
Doğrusu internet alışverişi riskli ama bana yattığım yerden istemek öyle,
rahat geliyor ki vazgeçemiyorum :(

Geçenlerde annem alışveriş yaptı o siteden ama bir sorun yaşamadı.bende yapmıştım daha önce.demekki işi cıvıtmışlar :)

Neden site adi vermiyosunki?
Magdur etmiyim diyemi?
Seni magdur etmisler hersey mubah bunlara.
Onlarda adam akilli urun yollasalardi.

Bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar.
Hakikaten iğrenç biz de bir problem yaşamıştık..

Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun.
Doğrusu internet alışverişi riskli ama bana yattığım yerden istemek öyle,
rahat geliyor ki vazgeçemiyorum :KK43:
teşekkürler canım ben başka sitelerden alışveriş yaptım ama ilk defa başıma geldi :(

Neden site adi vermiyosunki?
Magdur etmiyim diyemi?
Seni magdur etmisler hersey mubah bunlara.
Onlarda adam akilli urun yollasalardi.
burada firma adı yasak diye bılıyorum ondan canım... aynen öyle dolap aralarında 1 karış acıklar var sallanıyor bıde napim :(

Back
X