Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam bana da evlilik oncesi aldigim bir urunu hem gec hem yanlis gonderdiler.
Sonra bekle ki karta iade gerceklessin.
Musteri hizmetlerine kartimla baska siteden alisveris yapicam bakiye yetersizliginden yapamiyorum. Benim parami alikoymus oluyosunuz hukuki yollaara basvurucam desim. Ertesi gun kartima iadesi yapilmisti
Evidea 'dan ben de geçen sene tablo almıştım , karton üzerine renkli resim çıktısını alıp yapıştırıp göndermişlerdii. Bende ulaşamadıö bir türlü iadesi için gerekli yerlere. Attım gitti..
daha site adı vermeden evidea olduğunu anlamıştım, çalışma masam şifonyerim ordan, masa tamam hadi gayet iyi de, şifonyeri bir milim oynatmaya korkuyorum resmen emanet. ben de bundan sonra görerek almaya karar vermiştim. şifonyer o kadar geç gelmişti ki kargo gelince ne ki bu allah allah demiştim, aldığımı unutmuşum.
Kitaplik aldim ben de, minyatur cikti
Akilsizlik bende, olcu vermemisler 5 katli yazmislar, benim evdeki de 5 katli ama 1.80 boyunda koca kitaplik, onun kadar bisey hayal ettim. bu geldi 1 metre anca var boyu, iade etmedim kizimin odasina koydum onun kitapligi oldu simdiden...
İyiki söylediniz bende bu aralar sürekli o siteye bakıyordum. Güzel ürünler var diye hemen vazgeçiyorum kesinlikle şikayet edin hiç olmazsa alışveriş yapacak olanları uyarmış olursunuz.
Bende bi ayakkabılık aldım,kutu kadar bisey çıktı. Nasıl bi mantıksa ayakkabılar dikine sığ.miyor enine sigiyor. E öyle olunca da ortalama uç ayakkabı alabilecekken iki ayakkabı sigiyor. Esim gidip gelip bakıyor buna verdik küçücük şeye o kadar parayı. Biz de 30 lira verdik kuruluma. Bana da ders oldu....
o siteden bende alışveriş yaptım daha önce sanırım 2 kez
bir problem çıkmamıştı
ama çok sorun yaşayanın olduğunu biliyorum
yerinizde olsam iade hakkımı kullanırdım
işi yokuşa sürerlerse tüketici mahkemesine gideceğinizi belirtin
her platforma şikayet yazacağınızı söyleyin
Bende o siteden sipariş verdim. ilk önce temin süresini 15 20 gün söylediler hemen iptal ettim. sonra internetten araştırdım sorunlu bir siteymiş. 1 haftadır paramı iade etmediler onunla uğraşıyorum bide. kesinlikle internet üzerinden sipariş verecekseniz yorumlara bakın
Evidea dan birkaç kez alışveriş yaptım açıkçası bir sorun yaşamadım.
Şansınıza diyeceğim ama şikayet çoksa farklı tabi ki.
İade etmenizde fayda var derim. Ürün beklemekten daha iyidir.
Ben de o siteden bir adet avize ve yuvarlak duvar tablosu istemiştim evlilik hazırlığı için. Hiçbir sorun çıkmadan çok çabuk ulaştı. Avize gayet kaliteli, tablo ise biraz uyduruk ama çok ucuzdu zaten.
Netten alisverise karsiyim. O ürünü canli canli gormem lazim. Bi esya alirken bile magazads, teshir ürün gelirse eve bile sokmam derim. Guven olmuyor hic. Tek bi site var, esim bitek ona guvenir. Spor aleti yada teknolojik urun alirsa ordan alir. Ama ben birsey asla alman.
Sizin yapacaginiz birsey yok. İnanki urunu almayacaklar. Ama bu durum icin bir uere sikayet edilmeli. Neresi bilmiom ama.
Eviadeadan alışveriş yaptım, çok da memnun kaldım kendi adıma.. Maalesef her sitede bunun gibi aksilikler olabiliyor. Tamamen güvenilir bir site yok ne yazık ki..
İade edin, elinizde bekletmeyin, geç de iade etseler kötü bir ürünü satın almış olmayın
İadeyi kargoya teslim edin ve mutlaka sevk evrağı elinizde olsun, almak zorundalar, yeni kanunlara göre 10 gün içinde sebepsiz de iade edebilirsiniz.