• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Bir daha dünyaya gelsen yine benimle evlenir misin?''

cocukaile

EVLİ-MUTLU-HUZURLU-AŞIK-ÇOCUKLU..
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
516
577
123
a%C5%9Fk%C4%B1n-derecesi.jpg

''Bir daha dünyaya gelsen yine benimle evlenir misin'' dedi adam(?)

Evet dedi kadın, 1 değil, 100 defa dünyaya gelsem yine seninle evlenirim.

Neden dedi adam(?)

Seviyorum seni dedi kadın.

Sadece sevdiğin için mi dedi adam(?)

Sevdiğim ve seninle olmayı sevdiğim için dedi kadın.

Memnun musun peki benden dedi adam(?)

Memnunum dedi kadın, çok memnunum.

Her şeyimden mi memnunsun peki dedi adam(?)

Her şeyinden değil, dedi kadın.

Peki memnun olmadığım taraflarım da varsa neden benimlesin dedi adam(?)

Memnun olduklarım çok daha fazla dedi kadın.

Peki kötü taraflarım dedi adam(?)

Benim hiç mi kötü tarafım yok dedi kadın(?)

O kadar iyisin ki ben onları görmüyorum bile dedi adam.

O zaman sen söyle dedi kadın, ''Bir daha dünyaya gelsen yine benimle evlenir misin(?)''

1 değil, 10 değil, 1000 defa dünyaya gelsem yine seninle evlenirim!..

Gülşah D.

çok güzel anlamlı bir yazı olmuş insanlarda birbirini böyle sevmeli zaten

eşim bana göre dünyanın en mükemmel erkeği ondan daha iyisi asla olmaz,ALlah çünkü onu benim için yaratmış,hatlarıyla beraber

Bir daha dünyaya gelemicem ama gelseydim elbette evlenirdim eşimde aynusini söyler biz birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlasiyoruz. Eşim çok iyi bir insan kesinlikle baskasiyla olmazdi. Esim bana derki senle evlenmeseydim asla evlenmezdim. Yani ikimuzde çok memnunuz burbirimizden

Evliliği bilmem ama ben bi daha dünyaya gelsem o hödük herifle asla nişanlanmam.Çok da mutluyum bu iş olmadı diye,Allah belasını versin.

Evliliği bilmem ama ben bi daha dünyaya gelsem o hödük herifle asla nişanlanmam.Çok da mutluyum bu iş olmadı diye,Allah belasını versin.
Zaten yanlis evliliklerin çoğu nisanliyken yanlişini görüp evlenince düzelir diye düşünüp görmezden gelmek.

7 senelik evliliği devirdim.
çok değil belki.
bazen soruyorum kendime tekrar geçmişe dönsem eşimle evlenir miyim diye
onu çok seviyorum o da beni
ama bazen acaba diyorum
sonra zamanla yaşadığım sorunları başka bir erkekle evli olsam da yaşayabileceğim geliyor aklıma ve
eşim doğru ınsan diyorum.

bir arkadaş ileriki yıllarda eşini beğenmemeye başlayacaksın demişti asla olmaz böyle bir şey dedim.
şimdi onu anlıyorum.
yıllar geçiyor aşk bitiyor yerini sevgi ve saygı alıyor.
bu süreçte eksiler ve artıların görünüşü de değişiyor.

nişanlıyken böyle görmedim babasına bağlılığı şaşırtmıştı ama saygı duymuştum babasıydı bu kadar olduğunu hiç farketmedim evimi ayırana kadar hatta sizinle tanışana kadar ailem arada söylüyordu ama ben devamlı tevil ettim.başka anlamlar yükleyerekonu korudum belki kendimide.içimde ailesiyle ilgili bir soru var onları eşimle beraber taşımak istiyorum ama gücüm kalmadı geri evi birleştirmelimiyim diye kendime soruyorum neyse ben çıkmalıyım kaçtığımı düşündüğünüzün farkındayım.

şartlar olarak belki şahsını çok seviyorum oda düzelecek ben ona yeniden belki ilk defa aşik olacağım

Back
X