Kafama gore yasayan bi kadin degilim.boyle hemen yargilamaniz hos degil.kafama gore yasayan bi insan olsam su zamana kadar coktan birileriyle biseyler yaşardım.cantada keklik sanıyorsa bunun 5 gunde bulusmamla bi alakasi oldugunu sanmiyrm.varsa oyle bi dusuncesi bosanmis bayana bakis acisidir.çünkü ben ona oyle bi sinyal vermedim.burdaki arkadaslarada oyle biriymisim gibi yansitacak bi sekildede ifade ettigimi dusunmuyrm kendimi
neden boş vaktiniz yok
olmalı
evlenmıssınız ayrılmıssınız
bence suanda keyfınzıe bakma zamanı olursa olur
ben tamda bu gozle baktıgım adamla evlendım 2. defa ama o cok yalvardı napcan
Kafama gore yasayan bi kadin degilim.boyle hemen yargilamaniz hos degil.kafama gore yasayan bi insan olsam su zamana kadar coktan birileriyle biseyler yaşardım.cantada keklik sanıyorsa bunun 5 gunde bulusmamla bi alakasi oldugunu sanmiyrm.varsa oyle bi dusuncesi bosanmis bayana bakis acisidir.çünkü ben ona oyle bi sinyal vermedim.burdaki arkadaslarada oyle biriymisim gibi yansitacak bi sekildede ifade ettigimi dusunmuyrm kendimi
Sen öylesin demedim ki ona göre öylesin dedim yani adamın niyetini anlattım seni tanımam etmem niye kesin konuşayım yazdığımı okuyarak cevaplasaydınız keşke 5 günde de o kendince bu sinyali almıştır erkek milleti bu tanıştığı gün yatanlar var gerisini var sen düşün işte
Yan yanayken bile senelerce bi insani yanlis taniyoruz..internette kendini gizlemesi o kadar kolayki..lutfen aldanmayin belli etmis niyetini.efendi biri hic bunu yaparmi.muhtemelen bosluktasiniz ama o bosluk yanlis bi insanla dolmasin.kesip atin bence hic dusunmeyin.