Ne bekliyorlar ayakta hazır ol şeklinde durmanı mı acaba! Ben de 1,5 yıldır evliyim ailesiyle görüşmüyorum. Eşim de benim ailemi aramıyor sırf ben onun ailesiyle görüşmüyorum diye. Umrumda değil. Geçende ben arada kalıyorum görüşeceksin diye çıkıştı. Arada kalma, direk söyle onları görmek istemediğimi dedim. Ama benimkiler bizi mahvettiler. Maddi manevi her açıdan yıprattılar. Böyle laf söz için kocanla kötü olmasaydın keşke. Nasıl üstesinden geldim, duygu sömürüsü yaptım biraz. Ne istiyorsan yaparım yeter ki yuvamızın huzuru bozulmasın, kan içerim kızılcık şerbetiydi derim dedim. Ama sen, senin karına herkes istediği gibi hoyratça davransın, gözünden yaş getirsin, kim nasıl istiyorsa ona öyle davransın, o da hiçbir şey olmamış gibi, kişiliği gururu yokmuş gibi davranmasını mı istiyorsun dedim.... dondu kaldı. Ama bu boşanma lafını yedirt ona. Sen onun başını yere eğecek bir şey mi yaptın, sen kocana yuvana haince mi davrandın, iyi günde yanındaydın da kötü günde sırtını mı dönüp gittin de seni boşayacakmış. Sırf kendimi ezdirmem dedin diye çekip gidecekse bu kaderimmiş deyip hayatına devam edeceksin.