merhaba kızlar çok üzgünüm yine sevgilimle tartıştık.birkaç gündür görüşmüyorduk bu akşam çıkalım birşeyler yapalım dedik bi kafeye gittik oturduk güldük şakalaştık herşey güzeldi neyse geç oldu kalkalım dedik yan taraftaki masanın bi tarafından o geçti diğer tarafından da ben geçtim.sonra bana ''niye yanımdan geçmiyorsun kızım'' dedi ben yine şaka yapıyor sandım ''ne olacak sanki aşkım'' dedim sonra bana ''lan''lı bi laf etti o an çok sinirlendiğim için cümleyi tam olarak hatırlamıyorum ben de ''ne oluyo ya niye lan diyorsun şimdi'' dedim (nefret ederim bu kelimeden) sustu cevap vermedi arabaya bindik beni eve bırakana kadar tek kelime etmedi eve gelince ben indim yanımdan arabayı hıphızlı sürdü geçti o böyle yapınca ben daha da sinirlendim her neyse eve geldim telefona bi baktım ''iyi geceler'' yazmış :26
yan taraftaki masada 2 erkek oturuyordu ben de mini etek giymiştm ki evden çıkmadan da nereye gideceğiz ona göre giyineyim mini etek giymeyi düşünüyodum dedim o da kafana göre giy birşeyler senin giysine göre bir yere gideriz bugün de böyle yapalım dedi.ben onların yanından geçince ne oluyor sanki ben farkında bile değildim bilerek de geçmedim öyle rastgeldi o an.)yani sürekli böyle saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyoruz.onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum ama 3 gün barışıksak 1 gün de küsüz.ben alttan almazsam hele ki olay daha büyüyor hatta konuyu çoğu zaman ayrılıkla sonlandırıyor
ben tartışmamak için elimden geleni yapıyorum mutlu olalım isitiyorum onun istediği gibi olmya çalışıyorum ama yine olmuyor.neye kızıp neye güleceğini anlayamıyorum o böyle yaptıkça nasıl davranacağımı şaşırıyoum.ilişkimiz uzun süredir devam ediyor ve son 6 7 aydır hep böyle saçma sapan tartışmalarla geçti.bazen beni sevmiyor mu acaba diye düşündüğüm de oluyor çünkü beni kırmaktan hiç çekinmiyor

off off bu hep böyle mi sürecekk

Son düzenleme: