bir de bana cevap verin lütfen...

hifanur

18.08.2017
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
3.728
3.583
448
arkadaşlar şuan çok heyecanlıyım.dün adet günümdü gelmedi hiç bişey.
hatta karnımda adet olucakmışım gibi bi hisssim hiç olmadı.göğülerim her zamankinden çok daha fazla şişti ve ağrıdı.
dün gece saat 03.00 gibi dayanamadım test yaptım negatif çıktı.bütün hayaller suya düştü tabi.

demin kalktım çöpten aldım bi bakıyım dedim,silik çizgi gördüm.

ben şimdi anlamadım.hamilemiyim değilmiyim?:44:

Insaallah hamilesindir canim..benimde belirtilerimden biri gögüslerimin agrimasi olmustu.ama bence bugün bi test daha yap yada kan testi yap mutlaka cikar.Duam seninle mutlu haberi alirsin bizimlede paylasirsin insaallah :)

bencede canım bugün kan testi yaptır kesin belli olur inş. hamilesindir:) benimde 2 gün var adet olmama sabırsızlıkla olmamayı bekliorum:))

ilginiz için çok teşekkür ederim..
eşime söyledim test almış eve geliyomuş.çok sıkıştım wc ye gitmemek zor tutuyorum :)
bugün belki kan vermeyede gideriz.sonuç hemen çıkmasa bile yarın mübarek gün alırız haberimizi inş..

Allahım ben annemi olucam ya ne tuhaf

cnm inş hayırlı haberlerini alırız hamileyiiimmm die yazarsın buraya:))Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.

cnm inş hayırlı haberlerini alırız hamileyiiimmm die yazarsın buraya:))Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.

yazmaz olurmuyum hiç canım yaa.bütün topicleri ayağa kaldırırım

hala adet olmadım.ama inanasımda gelmiyo.aynaya bakıp kız sen hamilemisin diyorum kendime
dr.un ağzından duymadan inanamıcam heralde.

bu duyguları yaşatan Rabbime şükürler olsun.herkese de nasib etsin inş.
cuma gecesi dualarım kabul olur inş.

en üstteki ilk yapmış olduğum.adetimin birinci günü gece yaptım.
ortadaki ikinci gün yaptım.sabah idrarı değildi.öğlen saatlerinde yaptım.
alttakide bu sabah yaptığım...

ikinci resimdeki çizgiler daha net diye bide öyle çektim.

hepsinde de çizgiler çok silik.ortadaki testte de sonradan farkettiğim bi çizgi var.ama bozuk sanırım test.

1 mayısta olmam gerekiyodu.düzenli adet olmamama rağmen hala gelen giden yok.
kan testine gitsem araya haftasonu giriyo.sonuçları pzt alırım ancak.
o yüzden biraz daha beklicem.pzt kadar adet olmazsam zaten kesin hamileyimdir dimi :44:

İnşallah hamilesinizdir :) Bence bugun bir kan testi yaptırın.

inşallah canım yaa...
tam umudumuzu kesmişken böyle şeyler oldu.o yüzden hala şaşkın şaşkın testlere bakıyoruz
bugün kan testi yaptırsam hemen çıkarmı acaba
:44:

eşim cuma namazından geldikten sonra gidicez kan vermeye
aradım özel hastaneyi bi saate çıkarmış sonuç.
dua edin inş..

Allah razı olsun arkadaşım

Canım öncelikle tebrik ederim inşAllah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün. Ben özelde yaptırdım 1,5 saatte çıktı. Eğer beta hcg değerin 1000 in üzerindeyse 3 saatte veriyorlarmış sonucu. 1000 üzeriyse zaten hamilesin demek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm inş hayırlı haberle gelirsin bizleride mutlu edersin:)

Eki Görüntüle 701821

sonuç bu kızlar

değerim sınırın biraz üstündeymiş.haftaya testi tekrarlamam gerekiyomuş.
dr. ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dedi.
şarjım bitiyo sonra yine yazarım..
dua eden herkese tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…