- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 113
- 34
Günaydın kızlarr..18 Gün sonra düğünüm var.Ama ben çok halsiz ve de bitkinim.Şöyle özetliğim nişanlım hareketli cıvıl cıvıl bir ben istiyor.Bir markete gidiyosun yarım saat yorgunum diosun evi nasıl çekip çeviricez böyle diyor.Keza kv o kadar hareketli ki yerinde durmuyor o da her erkek gibi annesinden feyz alıyor.25 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum.Hala da çalışmaya devam ediyorum.Ama eve gidince oturduğum yerden kalkamıyorum.Multi vitaminler kullanıyorum kanıma baktırdım sorun yok.Eğer evlendikten sonra da böyle uyuşuk olursam evliliğimizde çok büyük problemler çıkar.Özellikle çalışan bayanlar sizde durum nasıl?Eve gidince nasıl hallediyorsunuz tüm işleri yemek falan?Düğün yaklaştıkça düğünümü hayal etmekten çok üşengeçliğimi düşünüyorum.Neden böyle bir yapım var gerçekten anlamıyorum.Birde çok löp löpüm yani şöyle anlatayım.Yürüyüşüm bile ayaklarımı sürterek falan yapıyorum farkedince düzeltiyorum ama niye böyleyim anlamıyorum.Yaşıtlarıma bakıyorum böyle resmen kadın gibiler ben öyle pat diye yapıyorum herşeyi hiç kadınlığım yok yani.Bir misafir geldi mi elim ayağıma dolaşıyor hiç bişeyi beceremiyorum doğru düzgün.Acaba hep çalıştığımdan mı böyleyim.Eskiden işe gitmeden önce kalkardım 1 saat önce hazırlanırdım güzel güzel bide şimdi erkek gibi 5 dk da saçımı bağlıyorum çıkıyorum.Nolur tecrübesi olanlar yazsın.Konu gerçekten önemli