- Konu Sahibi busse93
ya bekaret her şey değil kızlar anlayın bunu gençken kanı kaynıyo insanın guvenmek sevmek suç değil kabahat değil hata değil hayallerinin peşinden gitmek istiyo insan aşık adamla evlenmek onun olmak istiyo.. lütfen bekaretiniz gitti diye o insanla bunu yaşadınız diye evlenmeyin.. bu evlenmek bir ömür geçirmek için bir nedenmi sizce.. bence hiç ama hiç düşünülmemesi gereken bi şey.. zaten daha sonradan evleneceğiniz insan sizi olduğunuz gibi kabul etmeli sizi geçmişinizle yargılamamalı geleceğinizi ömrünüzü sevginizi ona vereceksiniz bir insan daha ne bekler ki aşık olduğu insandan.. lütfen artık bu düşünceden sıyrılın.. sen evlenmekle yanlış yapmışsın canım baştan nasıl bir evlilik olacağı belliymiş.. seni sen olduğun için değil başka bir nedenden dolayı nikahına alan ve bunu sanki bir büyüklükmüş ona minnet borçluymuşsun gibi davranan bir adamdan ne beklenirki..
en doğru karar senn de dediğin gibi boşanmak daha sanırım 24 yaşındasın taptaze genceciksin.. lütfen toparla kendini sana değer veren güzelliğine guzellik katan hayatı dolu dolu yaşayacağın biri Allahım çıkaracaktır karşına.. Kimsenin seni üzmesine izin veremezsin o da neticede bir insan senden hiç bir ustun tarafı yok.. hatta bu hareketleri yapacak cehaleti saygısızlığı gösterdiyse ona insan bile denemez!!
klava:
Bu konuda çok hassasım ben ya sinirleniyorum okudukça!!! lütfen sırf sizle birlikte oldu diye bir adamla bu nedenden dolayı evlenmeyin! gençliğinizi harcamayın!
en doğru karar senn de dediğin gibi boşanmak daha sanırım 24 yaşındasın taptaze genceciksin.. lütfen toparla kendini sana değer veren güzelliğine guzellik katan hayatı dolu dolu yaşayacağın biri Allahım çıkaracaktır karşına.. Kimsenin seni üzmesine izin veremezsin o da neticede bir insan senden hiç bir ustun tarafı yok.. hatta bu hareketleri yapacak cehaleti saygısızlığı gösterdiyse ona insan bile denemez!!

Bu konuda çok hassasım ben ya sinirleniyorum okudukça!!! lütfen sırf sizle birlikte oldu diye bir adamla bu nedenden dolayı evlenmeyin! gençliğinizi harcamayın!