• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir de beni dinleyin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi busse93
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bekaret her şey değil kızlar anlayın bunu gençken kanı kaynıyo insanın guvenmek sevmek suç değil kabahat değil hata değil hayallerinin peşinden gitmek istiyo insan aşık adamla evlenmek onun olmak istiyo.. lütfen bekaretiniz gitti diye o insanla bunu yaşadınız diye evlenmeyin.. bu evlenmek bir ömür geçirmek için bir nedenmi sizce.. bence hiç ama hiç düşünülmemesi gereken bi şey.. zaten daha sonradan evleneceğiniz insan sizi olduğunuz gibi kabul etmeli sizi geçmişinizle yargılamamalı geleceğinizi ömrünüzü sevginizi ona vereceksiniz bir insan daha ne bekler ki aşık olduğu insandan.. lütfen artık bu düşünceden sıyrılın.. sen evlenmekle yanlış yapmışsın canım baştan nasıl bir evlilik olacağı belliymiş.. seni sen olduğun için değil başka bir nedenden dolayı nikahına alan ve bunu sanki bir büyüklükmüş ona minnet borçluymuşsun gibi davranan bir adamdan ne beklenirki..

en doğru karar senn de dediğin gibi boşanmak daha sanırım 24 yaşındasın taptaze genceciksin.. lütfen toparla kendini sana değer veren güzelliğine guzellik katan hayatı dolu dolu yaşayacağın biri Allahım çıkaracaktır karşına.. Kimsenin seni üzmesine izin veremezsin o da neticede bir insan senden hiç bir ustun tarafı yok.. hatta bu hareketleri yapacak cehaleti saygısızlığı gösterdiyse ona insan bile denemez!!:oklava:

Bu konuda çok hassasım ben ya sinirleniyorum okudukça!!! lütfen sırf sizle birlikte oldu diye bir adamla bu nedenden dolayı evlenmeyin! gençliğinizi harcamayın!

Sen hak etmeyen bir adam için n mücadelesi veriyorsun. Adam egoist işte ortada, kendi egolarını tatmin etmiş. Maddi olarak da geçinebilirsin anladığım kadarı ile. Gitsin yoluna, allah yolunu açık etsin ki bir daha senin karşına çıkmasın. Daha o kadar gençsin ki.... Şimdi bütün cesaretini toplayıp bir karar varmışsın, eşine zaman verirsen belki yarın, bir yıl sonra üç yıl sonra bu karara bir daha varamayacaksın. Güçlü ol,zaten güçlüsün ki pek çok kişinin göremeyeceği şeyleri görmüşsün ve kendine itiraf etmişsin. Artık kendi kıymetini bil,hayat o kadar kısa ki...

ahhhh ne denirki bu durumda:(Allah yardimciniz olsun,gercekten cok uzuldum..!

Evet genc arkadaslarimiz dusmeyin boyle bir hataya..Herkesin ailevi duzeni birbirine benzemez bazilari evlenmek zorunda birakiliyor boyle oluncada cik isin icinden cikabilirsen..! ne pahasina olursa olsun size deger vermeyen bir erkekle asla EVLENMEYiN.!

Guzel arkadasim sende artik bu rezil adami cekmeee vur tekmeyi ne hali varsa gorsun asabi.!Cok sinirlendim..!

öyle şeyler yaşadım ki 7 senedir...
bırakın kadın olmayı insanlığımı unuttum bazen...
17 yaşımda tanıdım ben eşimi..
sevdim sandım aşık oldum sandım gözlerim kör oldu..
o hiç unutmadı eskı sevgılısını hep hatırladı..
söylemedı belkı ama gözlerınde görmedim ben hiç kendimi..
şimdi herşey için çok geç
şiddet fiziksel ve ruhsal ...
çevremdekı ınsanlar ne güzel eşin var dedikçe dahada asabılestı daha bi kötu oldu..
lanet ettim güzelliğime..
gençliğime...
bekarken bırlıkte olduk
bana her fırsatla senınle kızlığın yüzünden evlenıyorum diyecek kadar aşşaladı beni gururumu kırdı..
ben gene düzelir dedim
o kırdı ben tamır ettim ..
ben hayal kurdum o yıktı..
şimdi ayağa kalkacak gücüm yok artık
boşanmak istıyorum.
sankı hiç olmadım onun hayatında
hep yokmusum gibi davrandı ..
ben tükendim...
kırılacak kalbım kalmadı lütfen beni hırpalamayın..

İğrendim.
Daha beterlerini okuyorum ama sizi okurken içime ayrı bir fazla geldi eşinizin vurdumduymazlığı , hadsizliği .
Eşiniz bunu bırakın dile , düşüncesine dahi getirirken aşşağılık olmuyor da siz ona güvendiğiniz için mi hor görülüyorsunuz!
Gerçekten yazık bu zihniyete
İstemezse evlenmeyebilirdi! Evlenmeseydi.. O zaman daha mutlu olurdunuz belki..
Hayret yaa! Sanki kendini bahşetmiş!

Sevgili Buse, elbette ki kendinizi daha fazla yıpratmayın,
ve lütfen zedelenen duygularınıza sahip çıkın, onarın onları..Bir bilene danışın,yardım alın..

Hayatına yeni bir yön verip ayrılman lazım eşinden ..
Sana değer vermeyen bir insan içinde üzülüp ağlamaya değmez.

bu konu bir çok kisiye ders olmalı..

güzelim hayat o kadar güzel ki..biliyorum çok kilise ama gercekten öyle..gecen yıllarını geri getiremezsin ama zararın neresinden donersen kardir..gecte olsa gercekleri görmüşsün..kendine olan güveninin yitip gitmesine izin verme,belliki çok güçlü birisin..bunu sürekli kendine hatirlat..gecmisini unut,önüne bak..hayat sana da güzel seyler sunmaya hazır,sen yeter ki o ilk adımı at..
umarım mutlu olursun ve hak ettigin degeri görürsün..

hayat hiçbirşey için üzülmeye değmez!!! tek söyleyebileceğim bu zaman akıp gidiyor ve kimseye bişiy olmuyor olan sadece sana oluyor o yüzden kendin için savaş

Kesinlikle çekhu ya katılıyorum...
Bir çok kez sitede küçük yaştaki arkadaşların evlenmeden önce birlikte olduklarını okudum...
Üzüldüğüm nokta işte buydu erkeklerin nekadar iğrençleşebileceği...
Bence bukadar cekmişsin bundan sonra kendine bir iyilik yapta kurtul arkadaşım...
Kaybedeceğin ne varki...
Sana değer vermeyen bir insanla ömür geçer mi..
Yeni başlangıçlar,yeni umutlar olsun hayatında....
Geçmişin sana getirdiği acılar değil...
Herşey gönlünce olsun...

bi an önce kendini kurtarmalısın bu adamdan
kendne yeni bi hayat kurmalı ve geleceğe bakmalısın
sana değer vermeyen sni yok sayan bi adamla daha neden birlikte olasın neden kendini daha fazla yıpratasın ki
bırak acı çekmeyi kendine güven ve hep ayakta kal
Allah yardımcın olsun canım...

düzelir dedin ama düzelmedi....
evet bu herkese ibret olsun.......
bir insan düzelmeyi istemezse, karşısındaki insan kendini yırtsa da düzelmez....
kimseyi düzeltmek için evlenmeyin....
kimsenin düzeleceğini de ummayın arkadaşlar, öyle bir şey yok...
bir hata...bedeli ağır...ama unutmayın, hata bir kez yapılır....ikincisi yanlıştır....

ne kadar cirkin bir itham!! nefret ediyorum bu tarz erkeklerden olayı bekarete kadar getirebiliyorlar ne kadar basit düsünüyorlar bu insanlar ya cok sinirlendim!! Henüz 24 yasındasın, sana suan hersey düzelir gibi seyler söylemek isterdim ama inanki mümkün değil.Beklemek hata.. lütfen yolunu ciz ve bunu yaptıgında emin ol gün gelicek 7 yıl bekledigin icin hayıflanıcaksın neden bu kadar süre sabretmişim diyerek..

keske evlenmeseydiniz
kizliginiz icin evleniyormus lutufta bulunmus
bey efendi ne bekliyordu allah razi olsun falanmi
valla bosanine bu kusura bakmayin cok sinirlendim
bu kadar olur yani

yaşın 24..eğer ailen destekse yahut hayatını idame ettirecek durumunda varsa boşverrr....senden bahtiyarı yok demektir..hayatta dermansız hastalıktan ve ölümden gayrısı boş.üzme canını,neler gelir neler geçer.hayatta acı çekenin aşağılanın ezilenin tek senolmadığını,hayatın zaten adil olmadığını,yapman gereken tek şeyin güçlü olmak ve BEN DEĞERLİYİM ÖNEMLİYİM demek olduğunu kavrarsan sorunlar en başından çözülmiş olur..bırak o geçmişi artık..adam manyakmış belli ki..yargılama artık.olan olmuş.yeni bir sayfanın tam zamanı..gençliğinin baharı,daha ne istiyorsun..allah sağlık ve ömür versin gerisi boş..

sevdiğin adamla sevişmek doğal bi durum ! doğal olmayan eşinin bunu kafana kakıyor olması! bunu kendine bedel biçip ödediğin yıllarına acı be arkadaşım !

Altına imza atılacak bi yorum.
bu işi yalnız mı yaptın. ordada bir bedel olmamalı , haaa varsa o bedel sadece senin değil ikinizinde ödemesi gereken bi bedel olmalı.
kusura bakma ama bu her tarafı kanser bağlamış evliliğinden bir an önce kurtul ki eşin olacak canlı kendi zehrinde boğulsun. o gün yeniden doğmuş olacaksın.
çok üzüldüm arkadaşım çokk

ÇokÜzÜldÜm durumuna mesleĞın var elınde neden o adama ezıyetını Çekıyorsunkı
neden gÜzellıĞını senı sevmeyen bırı ıÇın verdın

Sana bunları hissettiren, hayattan koparma derecesine getirecek biri için ömrünü yanında çürütmene gerek yok. Olabilir evlenmeden önce birşeyler yaşanmış olabilir, tek başınıza yaşamadınız ya, bunu ısıtıp ısıtıp önünüze koymasına gerek yok. Evlenmeseymiş o zaman. Katlanılacak gibi birşey değil. Önce kendinizi, içinizi toparlamaya bakın. ınanın bu hayatta hiç kimse buna değmez. Sizi bu kadar değersiz hissettiriyorsa bu insan hayatından çıkın gidin. Allah yardımcınız olsun.

bu nasıl bi vicdan ya allah böyle erkekleri nasıl biliosa öyle yapsın emi olan olmuş artık bunu başa kakmanın ne anlamı var yahu kardeşim Allah yardımcın olsun seninde üzüldüm valla

Altına imza atılacak bi yorum.
bu işi yalnız mı yaptın. ordada bir bedel olmamalı , haaa varsa o bedel sadece senin değil ikinizinde ödemesi gereken bi bedel olmalı.
kusura bakma ama bu her tarafı kanser bağlamış evliliğinden bir an önce kurtul ki eşin olacak canlı kendi zehrinde boğulsun. o gün yeniden doğmuş olacaksın.
çok üzüldüm arkadaşım çokk

bu ne güzel bir tanımlama böyle..
gerçekten kanser gıbı..
kurtulucam..
evet kurtulucam ben benden geçmeden kurtulucam.

hayatının en güzel genç yaşlarındasın henüz. böyle bir adamı çekmek zorunda değilsin. bekaret bağlayıcı olmamalı ilişkilerde. yaşanmış bitmiş. bunun telafisi için evlenilmez ki... çok üzüldüm canım.
sen böyle kötü bir hayatı haketmiyorsun. hepimiz bir kere geldik dünyaya ikinci bir şansımız yok.
üzülme. yeni bir sen yarat endine. stilini değiştir spor yap. daha da forma gir. kötü günler geride kalacak...
çocuk da yok sanırım. en güzeli alıp başını gitmek.

Back
X