- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ne zevkiHayatındaki dikenleri temizlemişsin.
Şimdi güllere bakma zamanı.
Zoru bitmiş, en kolay, en zevkli zaman.
Kendini bırakmanın sırası mı yahu?
bazilari bu sogukta bile cok bakimli valla özeniyorumda ama yine de yapmiyorumbu soğukta ne kaşı ne bakımı:))
baharı bekle
Bahar temizliğibu soğukta ne kaşı ne bakımı:))
baharı bekle
Hiç mi arkadaşınız , akrabanız , komşunuz yok ? Aileniz nerde ?ne zevkihayat daha da zor simdi.. ölesiye yalniz hissediyorm kendimi icimden hic bir sey gelmiyor. Bir kiyafet bile begensem aman bunu nerde giycem ki diyorm almiyorm.
zaten hep kendim cikiyorum ama öyle mekanlarda herkes esiyle sevgilisiyle el ele göz göze daha kötü oluyorum yalnizligimi daha fazla hissediyorm ben niye ayrildim diyorm;(Bahar temizliği
Çok klasik olacak ama güzel bir kuaföre gidip saçlarını yaptır. Boyat, fön çektir, tırnaklarını yaptır. Akşam da kendinle randevuya çık bir kadeh şarap ısmarla kendine veya bir kahve.
neler yapiyorsunuz?Ayyy ben bakımlı sayılırım:))
Zaman , para, sabır gerekli. Ve istikrarlı olmak.
Bahar temizliği
Çok klasik olacak ama güzel bir kuaföre gidip saçlarını yaptır. Boyat, fön çektir, tırnaklarını yaptır. Akşam da kendinle randevuya çık bir kadeh şarap ısmarla kendine veya bir kahve.
ben almanyadayim ailem türkiyede akrabalarm var burda iki hafta yanlarindaydim daha yeni geldim eve simdi daha da yalniz hissediyorm arkadas komsu var da her zamanda olmuyor herkesin isi gücü var ve benim yasitlarm genelde evli cocucklari varHiç mi arkadaşınız , akrabanız , komşunuz yok ? Aileniz nerde ?
Yalnızlık evliliğin bitmesiyle başlayan bir şey değil .. ve yapacaklarınızı kendiniz için yapacaksınız , başkası için değil .. o kıyafetleri kendinizi iyi hissetmek için alın , evde bile giyersin istersen
Şuan bu forumda hiç evlenmemiş , çocuğu olmayan nice insan vardır .. evlilik yalnızlığı almaz .. mutsuzmuşsun ki boşanmışsın..ben almanyadayim ailem türkiyede akrabalarm var burda iki hafta yanlarindaydim daha yeni geldim eve simdi daha da yalniz hissediyorm arkadas komsu var da her zamanda olmuyor herkesin isi gücü var ve benim yasitlarm genelde evli cocucklari var
Bunu kafandan atamazsan yakın zamanda yanlış bir evlilik daha yaparsınüniversiteye gidiyorm cevrem de düzenli görüstügüm bir kac insan var evet ama evliler bana dahada batiyor o zaman bosanmam resmem kompleks yaptim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?