bir de beni tokatlayin

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
yaklasik iki bucuk sene önce esimden ayrildim sonrasinda da hayat toz pembe degildi hala da degil özgüvenim yerlerde su an öyle bir durumdayim ki yerimden kalkmaya bile üseniyorum sürekli yatmak istiyorm. Kendime hic bakmiyorm sac bas kas allaha emanet. Beni motive edermisiniz kendinize nasil bakiyorsunuz nasil deger veriyorsunuz. Günlük haftalik neler yapiyorsunuz. Yine eskisi gibi bakimli sikir sikir kendine güvenen bir kadin olmak istiyorm. 32 yasindayim, lütfen yardim...

Hayatındaki dikenleri temizlemişsin.
Şimdi güllere bakma zamanı.
Zoru bitmiş, en kolay, en zevkli zaman.
Kendini bırakmanın sırası mı yahu?

Hayatındaki dikenleri temizlemişsin.
Şimdi güllere bakma zamanı.
Zoru bitmiş, en kolay, en zevkli zaman.
Kendini bırakmanın sırası mı yahu?
ne zevki hayat daha da zor simdi.. ölesiye yalniz hissediyorm kendimi icimden hic bir sey gelmiyor. Bir kiyafet bile begensem aman bunu nerde giycem ki diyorm almiyorm.

Yavv sal gitsin havalar da salma havasi valla kizim olmasa ayni senin dediklerini yapardim yatar yuvarlanirdim
Bahar gelsin bi gunes acsin o zaman zaten icinden gelmeyecek miskin olmak :)

bu soğukta ne kaşı ne bakımı:))
baharı bekle
Bahar temizliği

Çok klasik olacak ama güzel bir kuaföre gidip saçlarını yaptır. Boyat, fön çektir, tırnaklarını yaptır. Akşam da kendinle randevuya çık bir kadeh şarap ısmarla kendine veya bir kahve.

Kitap okumayı dene... Benim terapim oydu. Ama böyle iç sıkanlar değil kalbini pırpırlandıracak cinsten. Depresyon halindesin ama depresyona girdim diyede kendini dibe çekme.
Kızlaaaar hayat güzel be ne olursa olsun. Sağlıklısınız en basitinden en acilinden şüküre başlayın...

ne zevki hayat daha da zor simdi.. ölesiye yalniz hissediyorm kendimi icimden hic bir sey gelmiyor. Bir kiyafet bile begensem aman bunu nerde giycem ki diyorm almiyorm.
Hiç mi arkadaşınız , akrabanız , komşunuz yok ? Aileniz nerde ?

Yalnızlık evliliğin bitmesiyle başlayan bir şey değil .. ve yapacaklarınızı kendiniz için yapacaksınız , başkası için değil .. o kıyafetleri kendinizi iyi hissetmek için alın , evde bile giyersin istersen

zaten hep kendim cikiyorum ama öyle mekanlarda herkes esiyle sevgilisiyle el ele göz göze daha kötü oluyorum yalnizligimi daha fazla hissediyorm ben niye ayrildim diyorm;(

ahaha evet öyle gibi olmuş:)
valla bu soğukta elim kolum kalkmıyor benim.
herşeye üşeniyorum:)

Yarın için hemen bir kuaförden randevu almanı şiddetle öneririm!
Hakikaten insan kendine bakınca daha iyi hissediyor. Aynaya baktığında gördüğünden memnun olduğunda daha bir özgüven geliyor. Yani en azından benim için öyle.
Şöyle güzelce kaşlarını aldır, manikür sonra kalıcı oje yaptırabilirsin. Yaklaşık 1 ay civarı kullanabiliyorsun.
Ne bileyim saç modelinde, renginde değişiklik yaptırabilirsin.
En son ilişkim hüsranla sonuçlanınca radikal.bir değişiklik yapıp sarı saçlarımı, çikolata kahveye boyattim mesela :)

ben almanyadayim ailem türkiyede akrabalarm var burda iki hafta yanlarindaydim daha yeni geldim eve simdi daha da yalniz hissediyorm arkadas komsu var da her zamanda olmuyor herkesin isi gücü var ve benim yasitlarm genelde evli cocucklari var

Şuan bu forumda hiç evlenmemiş , çocuğu olmayan nice insan vardır .. evlilik yalnızlığı almaz .. mutsuzmuşsun ki boşanmışsın..

Türkiye ye dönüş yapabilirsin , burda yeni bir çevre yeni ortam yapabilirsin ..

üniversiteye gidiyorm cevrem de düzenli görüstügüm bir kac insan var evet ama evliler bana dahada batiyor o zaman bosanmam resmem kompleks yaptim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…