Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızınızı bile bile ateşe atmışsınız....
kızınızı niye küçük yaşta kocaya verdiniz?
kusura bakmayın ama baştan sonra hatalısınız.
kendiniz 15 yaşında el evine gitmenin ne demek olduğunu görmüşsünüz yaşamışsınız kızınızın niye hayatını kararttınız?
şimdiyse aşık olmuş yaşaması gereken hayatı sonunda yaşamaya başlamış elalem ne der diye hata mı yaptım diyorsunuz.
ben sizin yerinizde olsaydım kızımı zaten 16 yaşında nişanlayıp 18 yaşında işsiz gçsüz ipsiz sapsız bir kocaya vermezdim zaten ama şu anda kızım mutlu diye en başta onun arkasında ben dururdum.
kendi yaptığınız hataların aynısını çocuğunuza yaşatmanın hiç gereği yok ayrıca buna hiç hakkınız da yok.
kızınız yine iyi evlatmış ki böylesine olgun böylesine anne sözü dinleyen ailesine değer veren insanmış. sizi kırmamış.
ben olsaydım eğer çoktaaan italyan sevgilimle evlenip kaçmıştım. kızınızın değerini bilin ve artık mutluluğunun arkasında durun. yarın birgün etrafınızda laf söyleyenlerin hiç birisi kalmayınca kızınıza vah gençliğim boşa giden hayatım dedirtmeyin...
su zamanda gercekden haklisin ama kizin sana sonradan demis iste istemedigini zaten kucuk yasda vermissin keske o zaman dinleseydin cocukla dayini dinlemeyip....italyan yabanci diyede cocugu anlamamayi secmeyin bence yabancilarda iyi bir damat olurlar adetlerimizi ogretirseniz heleki kiziniz seviyomus ilk tercihini siz kullanmissiniz erkenden evlendirmekle hata yapmissiniz ama buna hakki yokmu istedigi biri cikmis karsisina...hakkinizda hayirlisi olsun ne diyim...
yaptiginiz yanlis kizinizi italyan bir cocuga vermek degil, bu kadar gencken vermek. size ilk sorum su: 18 yasindaki bir cocuk neden okula gitmez?
2- kac yasinda kizinizin arkadasi olan cocuk? isi ne? egitimi ne?
cocugun musluman olmasindan anladigim kadariyla iyi niyetli. ama sizin en son sorun etmeniz gereken sey onun italyan olmasi. bunun hic ama hicbir onemi yok. etrafinizdaki insanlarin ne dedigini takmayin bu konuda. elin agzi torba degil, birakin istedikleri kadar konussunlar. onemli olan kizinizin mutlu olmasi. o mutluysa, mutlu bir evlilik yapacaksa kimseye soz hakki dusmez. italyanmis almanmis hicbir onemi yok. onemli olan adam olmasi.
bir muddet arkadaslik yapmasina izin vermekle cok buyuk akil etmissiniz. bu muddet zarfinda cocuk evinize girsin ciksin, sizin onun ailesiyle tanisin, mumkun oldugunca sik gorusun. kiziniz en az 1 sene arkadas kalsin.
dedigim gibi; en son mesele edeceginiz konu cocugun milliyeti. hicbir onemi yok bunun cocuk namuslu, durust, caliskan ve iyiniyetli olduktan sonra...
Takıntılar işte böyle mutsuzluk getiriyor beraberinde.Yani karma derler ya yeni neslimiz.Aslında kader deriz biz buna.Yani o kadar korkmuşsunuz ki yabancı damattan,gidip küçücük kızı bir Türke(!!!!) vermişsiniz,o da yetmez gibi bir de akraba:1no2:...
Peki nolmuş sonunda,şöyle bir bilanço:Kızınız maalesef gencecikken boşanmış,daha o yaşta kızlarımız yeni yeni genç kız oluyorken.Ayrıca akraba ilişkileriniz bozulmuş.Sonunda nooolmuş,Allah size öyle bir ders vermiş ki o korkudan dolayı ne yanlışlar yaptığınız kızınız,sizin kabuslarınızı gerçeğe döndürmüş:1closedeyes:.
Geriye dönüp bakınca alınacak ders,
kaderin önüne geçilmez bu biiir,
İnsanlar din dil ve ırkına göre yargılanmaz bu ikiiiii,
akraba evliliği saçmalıktır üüüüüç,
çocuk yaştaki kızlar evlendirilmez bu da döööört
Yanlış anlamayın sitemim sadece size değil,sizin zihniyetinizde olanlara
Üzdüysem özür dilerim,ama bari artık bırakın bir de kızınız kendi seçimini yapsın,mutluysa mutluluğuna ortak olun,mutsuzsa da destek olun,
yetecektirrra.s
olsun , artık bu saatten sonra kızınızı nolur incitmeyin bırakın kapansın o defterler milletin ağzı torba değil.
ne derlerse desinler onlara en büyük cevabı mutlu evliliğiyle kızınız verir zaten...
Anne olarak daha saĞlam durmalıydınız olaylar karŞısında.
Ben kızınızda deĞİl sİzde gÖrÜyorum hatayı.
O nun yaŞı kÜÇÜk ve o Çocuk İsteyebİ,lİr sİz İzİn vermeyecektİnİz evlİlİk oyuncak deĞİldİr
sİz model olmuŞsunuz kızınıza denecek bİŞey yok fazla...
yaa bence öyle sizi kınayanlara diyinki türke üstelik akrabama verdimde ne oldu basımıza gelmedik kalmadı şimdi kızım cok mutlu kimseye laf düsmez deyi ayy ben bu millete zaten cok kızıyorum sizene yaa m,llet nasıl mutluysa öle yasasın hiç dert etmeyin