Bir De Üstüne Azar Yedim!

Yorumları okuduktan sonra acaba bende mi tuhaflik var dedim.Erkek arkadasiniz karaktr anlaminda sert tepki vermissiniz demis.Yani büyütüp cok fazla tepki verdiginuz icin boyle bir.cunle kullanmis olabilir.Sonucta erkekler bizim gibi dusunmuyor.Daha duzbakiyor olaylara .Her zmaan boyle seyler olabiliyor snucta
Ama bu çocuğun yaptığı tacize giriyor. Bu arada siteye giremedim internet sorunu vardı geç gördüm o yüzden.

Bu tarz gereksiz çıkışlarınız hep varsa bu sepeble demiş olabilir. Ama erkek konusunda katı olmayı feminizmle nasıl bagdastirdiniz anlamadım. Feminizmi çocuklar duymasındaki havucun ablasına taktigi lakaptan mi ogrendiniz?
feminizm asla erkek düşmanlığı değildir. Hatta kadin-erkek konusunun geçmesinden bile rahatsız olurlar çünkü onlara göre kadin doktor-kadin siyasetci diye belirtmek bile kadın eşitliğinin olmamasıyla ilgili bir durumdur. Kendi içinde bile cooook dala ayrılır ama hepsi eşitliğe çıkar. Hiçbir dal sizin anladiginiz gibi 'erkeklere katiyim,erkeklere sert davranirim'a çıkmaz.
Virginia woolf'un kendine ait bir oda
Ve
Emma Goldman'in Dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir
Kitaplarını okumani öneririm. Özellikle Emma Goldman (kızıl Emma) feminizmin önemli bir temsilcisidir. En azından erkek arkadaşınıza feministlik yaparken sağlam argümanlarınız olur :)
Konuya gelince, ısrarla tüm yorumları okudum. Siz de adamı suclayan yorumlara katılıp hak veren, daha ılımlı yorumlari elestiriyorsunuz. O zaman ayrılın derim ben. Madem kafalarınız bu kadar farklı çalışıyor, bu yapılan ağrına gitti. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Aradan zaman geçtikten sonra sakin kafayla düşününce sen de adama hak verip pişman olacaksın gibi geliyor bana
Beni yanlış anladınız feminizm konusunda,neyse uzun uzadıya yorum yapmayacağım. İdeolojimi kimseye göre belirleyecek değilim. İyi günler.

Adam değil :) 18 yaşındalar :KK70:
Herkes de ciddi ciddi yazmış. Keşke konuyu açarken yaş belirtseler :)
Belirtirim, ne olacak? Saklamıyorum ki. 18 yaş çocuk değil neticede. Ayrıca bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur .

Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonra erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?
Bu kadar rahat olmayı isterdim doğrusu:KK16:

Back
X