Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonra erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?