Bir degil iki degil

Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu

Tam uc tane derdim var :KK43:
Güzel kızım, tamam sinirlendin, ama sen de bu foruma dert anlatıyorsun, sana da yardım etmeye çalışıyoruz. Böyle alaycı başlıklarla kendini de bizi de rencide etme. Eğer ayrılmak istiyorsan yaz yönetime prosedür neyse yapılır.

Güzel kızım, tamam sinirlendin, ama sen de bu foruma dert anlatıyorsun, sana da yardım etmeye çalışıyoruz. Böyle alaycı başlıklarla kendini de bizi de rencide etme. Eğer ayrılmak istiyorsan yaz yönetime prosedür neyse yapılır.

ayrılmak için mi yapıyor, kemal sunal gibi yapıyor sanırım şener şenle filmi vardı, Allahım ya akıl fikir versin Allah ne diyim :)))))

Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu

Sen biran once git bi tedavi ol yavrum .
Durumun cok vahim ahh senin gbi bi kafada olmaktansa eltimle olan sorunlarim daha iyi benim ve baskalari icin.
Sevgili degil sen baska bisi meraklisi olmussunda neyse senin icin banlanmaya degmez burda.
Allah cocuklarimizi senn gbi akli bozuk veletlerden korusun uzak tutsun insallah

28747373 tane mesaj attim tagledim filan kimsenin umrunda degil

zihin fukara olunca fikir ukala olur mus:KK67:
ergenın ıletısım seklıne yanıt verım oleyyuyuu :-)

Evettt sizin gibi olgun kadinlar burda kociskolarini anlatiyordu simdi ergen doldu buralar yasasin kociskolar yasasin ev hanimlari yasasin asalak yasam yehu

Asalak yaşam diyene bak.
Ailesi üzerinde parazit gibi yaşayıp.Sevgilisini damızlığa çeviren sen mi diyorsun.
Gurursuz.

X