- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Tam uc tane derdim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel kızım, tamam sinirlendin, ama sen de bu foruma dert anlatıyorsun, sana da yardım etmeye çalışıyoruz. Böyle alaycı başlıklarla kendini de bizi de rencide etme. Eğer ayrılmak istiyorsan yaz yönetime prosedür neyse yapılır.Tam uc tane derdim var
Birisi sana konularında bu tarz bi laf mı etti?Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu
Güzel kızım, tamam sinirlendin, ama sen de bu foruma dert anlatıyorsun, sana da yardım etmeye çalışıyoruz. Böyle alaycı başlıklarla kendini de bizi de rencide etme. Eğer ayrılmak istiyorsan yaz yönetime prosedür neyse yapılır.
Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu
28747373 tane mesaj attim tagledim filan kimsenin umrunda degilGüzel kızım, tamam sinirlendin, ama sen de bu foruma dert anlatıyorsun, sana da yardım etmeye çalışıyoruz. Böyle alaycı başlıklarla kendini de bizi de rencide etme. Eğer ayrılmak istiyorsan yaz yönetime prosedür neyse yapılır.
Evettt sizin gibi olgun kadinlar burda kociskolarini anlatiyordu simdi ergen doldu buralar yasasin kociskolar yasasin ev hanimlari yasasin asalak yasam yehuAbicim okullar kapandı olan oldu nerede ergen var toplandı siteye.
Evettt sizin gibi olgun kadinlar burda kociskolarini anlatiyordu simdi ergen doldu buralar yasasin kociskolar yasasin ev hanimlari yasasin asalak yasam yehu