• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değil iki.....

Arada cocugu alirsin tabiki bu insanla arkadas kalicaksanki ben kalnazdim Hayati yalan ustune kurulmus!!!

Simdi bu adamla idtemiyosan evlenmiceksin tabiki isin icinde birde yalan var yaramaz bacim bu sana

bu büyük yalanlar söyleyenler insanları nasıl düzeltcez bilmiyorum o kadar çok ki...erkek kızzz....

arkadaŞlar ben anlatım olayımı Örnek olur umarım...
Ben senın gıbı 2 kere evlenıp boŞanmıŞ bırıyle Çıktım....
1.5 yıla yakın Çıktık .ama ÇoÇugu flan yoktu adam taaa en basından bana herŞeyını anlatttı saklamadı...
Neyse Öyle cıddı ve guvenılırdıkı anltamam.. Ben ona asık oldum resmen dedım bız kesın evlenırız...
Ben hıÇbızaman yargılamadım suÇlamadım geÇmıŞını 1 kere konuŞuldu bıdda aÇmadım.
Bız bunla bı ayrıldık 3 ay sonra tekrar barıŞtık...
Bıda ayrılım geÇmıŞyle ılgılı maıl yakaladım bıssÜrÜ olay hangısını anlatım.adam 1 hafta sonra karŞıma baŞka hatunla Çıktı...benım ozaman gÖzÜm aÇıldı..
1.2 boŞayan 3 de boŞar canım...
Bu tıp ınsanlar Çıft kararkterlıler gene genelleme yapmak ıstemıorum ama...
Senden fazla gÖrmÜŞ geÇırmıŞ ve herŞeyı yaŞamıŞ ınsan nasıl konuŞcalarınıda ıyı bılırler..ÇÜnkı bız daha yenı yetıŞıoruz tecrÜbe edınıoruz...
Problemlı oluolar zor ınsanlar...ugraŞmakta zordur...ve bıtttı tamamen
adam bana 9 aysonra evlenme teklıfıyle geldı gene olmadı..
Ve ben aıleme karŞı gelıcektım Çevremdekılere.....
Anlıcagın naptıklarını bıle bılmıolar...
Bence uzak dur ben agzımın payını aldım..
Sızde zarar gÖrmeden uzaklaŞın...
ÇoÇuk flan bahane.....
Annem hep derkı bı kadın durduk yerı evını yuvasını bırakıp gıtmez....

bana öle içten sarılıyorki..belki bende ona muhtacım gibi..bana çok güzelsinnn canımmmmmmmm diyor....sana anne diyim mi diyor..aklıma babası geliyor siması geliyor adamın...hayırrr diyor

evlatlık edinesim geldi cocugu...öle bi anlatıosun ki sevmemek elde değillll akannehir

2 evlilik yapsa da ters bi tepki almaktan korkup söyleyememiş demek ki arkadaşınız...

ama bu da onu kötü biri yapmaz ki...çocugunu döven kadınla oturamazdı zaten ki o yuzden ayrılmış...

siz de şu an 2 evlilik yaptı die onu istemıyorsunuz....

eğer sevıyorsanız ve bi ömrü gecirebilecekseniz evet diyin ona...saygılı biri diyorsunuz hem kaydirigubbakcemile

canımcım en küçük bir sınavda bile birinci olmak sevindirir insanı.ki sınav en fazla bir saatlik bir olay.hayat ve evlilikse bir ömür.neden bu ömürde her sınavda ikinci ve hatta üçüncü olasınki?senin ilk heyecanlarının tümünde o alışmış olacak;güceneceksin...ha mutlu olur musun elbette olabilirsin ama bence sen sınavında birincisi olacağın bir adam seç..

canımcım en küçük bir sınavda bile birinci olmak sevindirir insanı.ki sınav en fazla bir saatlik bir olay.hayat ve evlilikse bir ömür.neden bu ömürde her sınavda ikinci ve hatta üçüncü olasınki?senin ilk heyecanlarının tümünde o alışmış olacak;güceneceksin...ha mutlu olur musun elbette olabilirsin ama bence sen sınavında birincisi olacağın bir adam seç..

ilk defa senle düğün görcek ilk defa senin yuzugunu takacak ilk defa elini karnına koyup ikinizin çocuğunu okşuyacak...ilk defa sıfırdan seninle ev kuracak...

Hayata insan bir kez geliyor..KEşke insan bir kere aşık olup hep onun anısının mutluluğu ile yaşasa dimi??YAda ona kavuşşsa..

Hayat bir bir kereye mahsus...

Eğer AŞK varsa bu durum kaldırılır yoksa kime bu hayat???

ya kızlar bana akıl verın kızın vurun kafama...ya ben Çok salaĞım..ve buhramdan kurtulmak ıstıyorum lÜtfenn....

Şımdı ben bu adamlan alakamı kestım annesı aradı benı kız bunalıma gırmıŞ yataktann ÇıkmıyormuŞ..ınanmadım aradım ablaa senı Özledım ne olur gel falan..gerÇekten aĞlıyordu..Çocuk ne kadar numara yapacak kı..

Bende kardeŞımı aldım gıtım gÖrmeye..ÇocuĞun rengı deĞıŞtı benı gÖrÜnce..ya kuÇaĞımdan ınmıyor..bırakma benı dedı..tamam bırakmıcam..aılesıde Çok ıyıler..nıtekım babası geldı..sÖzde mahcup... Çıktı ya ıkıncı evlılıĞı..yalanlar yalanlar...kız ıÇın sustum bır tepkı vermedım...neyse bu bana ben senı Çok sevdım bak bu hayatımızı bozmayalım falan..gene sustum..bu aada herŞeyı bu kız ıÇın Çekıyorum derken ben meılıme bakmak ıÇın bılgısayara gırdım..kardeŞımde aılesınlen ıÇerde oda ıÇerde tabı..aklıma Şeytan kaÇtı..dedım bakayım msn ıletıldı geÇmıŞıne....ana ne gÖreyım..evlı bır kadınla sanal seks yapmıŞ resmen..demıŞ benlen evlenseydın Çok ıyı Çıft olurduk falan...daha neler neler...neyse gene aŞk meŞk olmadıĞından takılmadım bu konuya pek..akŞam oldu bızı eve bırakcak kızıda bızlen gelıyor..kardeŞım dedı ben arkadaŞıma uĞrucam dedı.e erken ındı arabadan...sonra bz yolumuza devam ederken bu elımı tuttu senı Çok sevıyorum senın ıÇın ÖlÜrÜm falan dedııı...o anda bennnnnnnn....kendımı kaybettım...suradına okkalı bır tokat dedıĞım laflar bunlar...

---lan kadın manyaĞı abaza aÇ kÖpek dÜŞ yakamdan...Şu kızından utanmıyormusun neler Çektı elınden..hadı 1.evlılık hataydı..tanımadan 2.cıyı yaptın bu masum dayak yedı ondan..Şımdı nette kadınlar hemde evlıler..ne bıÇım adamsın lan sen dedım...aÇ kÖpekkk...baŞladımı aĞlamaya..ay ne basıt ne basıt....sonra kendımden tıksındım..dedım senn sucun yok ya aŞalık kıŞı benım herŞeye raĞmen bu arabadayım...bu kadarmı dÜŞtÜm ben senleyımm..kı evlılık yapmadım..kı bakıreyımmm..kı evım varrr..kıı ıŞım varrrr..

Ama kızlarrrr ınanın kafamdan sorunum varr...eksıklıĞım var ama nerde..yardım edın...koparın bu adamdan benı...

(bu arada kız babasına vurunca aĞlamaya baŞladı dayanamadım bende Öle ama Çocuk yaa benı sevıyor yaa unutuverdı yavrucak...off offff...herŞey bu kız ıÇındı bu kızzz...)

yardım edın bana ....napıyım:(((

hatir icin evlenme bence,cocuk lara oluyor ne oluyorsa anne babalar kendi derdine dusmekten cocuklarini unutuyorlar. karsina daha iyi birisi cikar.anlattin gibiyse hayatini mahvedersin cok uzulursun

ya konunu okuyunca yani yazamadan edemedim aynısını gördüm bu olayın çünkü bu kadar benzerlik olur bi akrabamın başına geldi ama çok yakın akraban yani,o kişide 2 evlilik yapmış birincisi karısı aldatmış güya ondan ayrılmış 2 de çocuğu var 2. evliliğinide kızına işkence yapıyomuş güya kadın dövüyomuş falan diye ayrılmış ondanda işte kendini bir övmüş bir övmüş nerdeyse 4 ,4 lük adam yani diye evlendi akrabam ama mutlumu hayır çünkü adam acayip sorumsuz evle alakası yok heryere borç falan vyrdumduymaz kızına bile doğru düzgün babalık yapmıyo sevgi göstermiyo yazık çocuklara akrabamın ufak bir geliri var o alıyo herşeyini adam hiç birşeyiyle ilgilenmiyo kızının bile yani bunları anlatmam içine girmeden bilemiyo insan bazen girincede iş işten geçmiş oluyo sen neyseki çabuk ayıkmışsın kendini kurtarmışsın bence arkadaş olarak bile görüşme boşver unut onları çıkar hayatından.:1closedeyes:

ya konunu okuyunca yani yazamadan edemedim aynısını gördüm bu olayın çünkü bu kadar benzerlik olur bi akrabamın başına geldi ama çok yakın akraban yani,o kişide 2 evlilik yapmış birincisi karısı aldatmış güya ondan ayrılmış 2 de çocuğu var 2. evliliğinide kızına işkence yapıyomuş güya kadın dövüyomuş falan diye ayrılmış ondanda işte kendini bir övmüş bir övmüş nerdeyse 4 ,4 lük adam yani diye evlendi akrabam ama mutlumu hayır çünkü adam acayip sorumsuz evle alakası yok heryere borç falan vyrdumduymaz kızına bile doğru düzgün babalık yapmıyo sevgi göstermiyo yazık çocuklara akrabamın ufak bir geliri var o alıyo herşeyini adam hiç birşeyiyle ilgilenmiyo kızının bile yani bunları anlatmam içine girmeden bilemiyo insan bazen girincede iş işten geçmiş oluyo sen neyseki çabuk ayıkmışsın kendini kurtarmışsın bence arkadaş olarak bile görüşme boşver unut onları çıkar hayatından.:1closedeyes:

ahh o kıza sevgim olmasa..inan adamın yuzune bile bakmıyorm..midem almıyor

ewet kıza üzüldük ama sen kıza dayanamayıp gördüğün sürece o adamlada karşılaşmak zorunda kalacaksın o yüzsüzde bu sevgini hep kullanmaya çalışabilir ,Allah yardımcısı olsun o kızcağızında hem dede ve nenesi iyi bakıyolarmış neyseki oda unutacaktır zamanla seni dediğim gibi hiç görüşme.

Back
X